Szemölcsöt hogyan távolítják el az orvosok?
Figyelt kérdés
először duofilmmel kellett kennem, de nem hogy eltűnt, újabbak jöttek ki. másodjára lefagyasztották, de úgy sem tűnnek el? más lehetőségem van még a megszabadulásukra? mert olyan helyen vannak, ahol fájdalmas, meg zavaró hely.( újjam hajlatába, meg a végén)2012. júl. 5. 20:32
1/6 anonim válasza:
először krémeket írnak fel, ha nem segít, akkor égetik vagy vágják vagy fagyasztják, a doki dönti el, hogy mit választ
2/6 A kérdező kommentje:
volt már kenőcsözés, fagyasztás, meg minden. de egyik sem segített, és kegyetlenül tud fájni. meg idegesít is, szeretnék végre megszabadulni tőlük
2012. júl. 5. 23:57
3/6 anonim válasza:
nekem a sarkamon volt egy pár (utólag kiderült hogy jó mélyen volt a gyökerük), a kenőcsök nekem sem használtak, de mi nem fagyasztottunk hanem egyből műtött. Érzéstelenítő szurit ad oda ahol van a szemölcs és sajnos én nem tudtam úgy fordulni hogy jól lássam mit csinál de ha jól értettem anyukámat akkor vágott, kapart és égetett is. Beköti és mivel nekem a lábamon volt 1 hét szigorú fekvés (amíg az autóig elbicegtem tiszta vér lett a csizmám), naponta/2naponta kötéscsere meg akkor kenni is kellett valamivel. Nem kellemes de bírható, gyorsan begyógyul és meg sem mondod utána hogy ott volt valami.
4/6 A kérdező kommentje:
utolsónak köszi, ez biztató. remélem ha máshogy nem, akkor nekem is így sikerül megszabadulni tőlük. és ezt a műtétet a bőrgyógyászaton végezték, vagy kórházba kellett menned?
2012. júl. 7. 00:33
5/6 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Én Budapesten az Aestetica (nem tudom hogy írják) csinálta de biztos csinálják kórházakban is olcsóbban, itt nekem ha jól emlékszem 20 ezer volt.
6/6 A kérdező kommentje:
uh... az sok :) majd meglátjuk mit mond a doki :)
2012. júl. 7. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!