Milyen gyakorlatokat végezzek ahhoz, hogy a fitymát jobban le tudjam húzni?
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy amikor feláll, csak a makkig tudom lehúzni. Minimum 2 centivel lejjebb szeretném, de nem tudom :S Tud ebben valaki segíteni?2009. okt. 22. 19:47
1/5 anonim válasza:
Hát megadod a címed én meghuzom ugyhogy metéltnek fogsz számitani:D De mosöt komolyan leirjuk száezerkétszáznegyvennyolcezredjére hogy nyomás urologushoz baszod mert kibasszott fitymaszűkületed van amit muteni kell vagy nem.csá
2/5 anonim válasza:
Mondjuk úgy, hogy mehetsz orvoshoz/életkortól függően magad is 'letépheted' ( = szétválaszthatod ), ha mered, persze nem egyszerre körben az egészet, csak megkezded. Ez esetben saját felelősség, higiénia mindenekfelett, satöbbi.
;)
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Tanács menjél egy urológushoz, mert szerintem fitymaszűkületed van, az pedig egy kis metszéssel megoldja a problémádat. Ne félj nem fogsz belehalni. Így meg kínlódhatsz vele életed végéig. Ne kísérletezgessél saját magad, mert bevérezhet a nyúzástól!
5/5 anonim válasza:
Valszeg elég lesz egy kis bemetszés, csak arra vigyázz, hogy ne akarjanak teljes körülmetélést végezni, mert azután nincs visszaút és sok a rosszul sikerült (mint az enyém pl) és nagyon nem jó egy életet lehúzni így... szóval, csak óvatosan... használj krémeket, finoman tágítsd, ha szükséges, akkor bemetszés vagy plasztika kellhet, esetleg részleges metélés, de a teljes körülmetélést nagyon nem ajánlom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!