Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit kell csinálnom ha alvás...

Mit kell csinálnom ha alvás közbe pisálnom kell és azt álmodom hogy a WC-n vagyok?

Figyelt kérdés
Már vagy 5-ször pisáltam be így!

2013. júl. 23. 11:38
 1/10 anonim válasza:
100%

Ez most "Trollfészre" való kérdés, vagy tényleg?

.

.

Ha tényleg, akkor alvás előtt mindig menj WC -re

2013. júl. 23. 11:42
 2/10 anonim ***** válasza:
fiú vagy vagy lány?
2013. júl. 23. 11:48
 3/10 anonim ***** válasza:
59%
Komoly neurológiai eset! A GYK ezotéria rovatba irkálás helyett szakrendelésre kérj időpontot. Addig is egy jófajta pelenka éjszakára...
2013. júl. 23. 11:52
 4/10 A kérdező kommentje:
Ez tényleg és fiú vagyok
2013. júl. 23. 11:53
 5/10 anonim ***** válasza:

Mit? Ébredj fel, ha ezt álmodod! A felnőtt emberek többsége ezt teszi! ;)

Csak a gyerekek szokták végigálmodni a pisilés folyamatát is. A felnőttek ha találnak is WC-t az álmukban, általában soha nem jön össze, mert nem működik, vagy valaki rájuk nyit... és felébrednek mielőtt megesik az eset. :D

2013. júl. 23. 12:08
 6/10 A kérdező kommentje:
de 13 éves vagyok!
2013. júl. 23. 12:25
 7/10 anonim ***** válasza:

Gyerekek alatt KISGYEREKET értettem!

6-7 éves korig normális, 13 évesen nagyon nem.

Ha igazi a kérdés (amit nem hiszek, mert nem az egészség rovatban van, hanem az ezoterikában), akkor már rég orvoshoz kellett volna vele fordulni.

2013. júl. 23. 12:28
 8/10 anonim válasza:

kamaszkoromban velem is előfordult ugyanez párszor, de szerencsére elmult magától. néha most is álmodom, hogy pisilek wc-be álmomban, ilyenkor felriadok, tapogatom a lepedőt magam korül nem-e pisis, de szerencsére nem. csak kimegyek pisálni és kész

30/f

2013. júl. 23. 12:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem hihetetlen mit írtál.Annyira elfáradsz napközben,hogy olyan mély alvásba kerülsz,hogy ilyen álomkor sem ébredsz rá.Még az agyad sem lép erre,pedig ilyenkor van már a fiúknál a vészmegoldás .Az agy merevedést hoz létre,merev

pö**el meg nem lehet pisilni .Anatómiailag ez így működik,vagy legalább is így kellene .

Este már kevés folyadékot igyál,közvetlen ágyba kerülés előtt pisilés.Még akkor is erőltesd kji az a pár cseppet,ha nem is kellene.

2013. júl. 23. 14:53
 10/10 anonim ***** válasza:

Velem is így volt. Vagy azt álmodtam, hogy pisilek, vagy csak annyira mélyen aludtam, hogy nem ébredtem fel rá, hogy kell és összepisáltam magam. Nem sűrűn, de évente kétszer-háromszor előfordult egészen 14-15 éves koromig. Utána valahogy teljesen kinőttem. Felébredtem rá, ha kell.

Vagy az volt, amit előttem írtak. Álmodtam azt hogy wc-n vagyok és pisálok, de ekkor hirtelen arra ébredtem, hogy vagy csak áll a répám vagy áll a répám és még magömlésem is volt.

2018. dec. 29. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!