Mit kell csinálnom ha alvás közbe pisálnom kell és azt álmodom hogy a WC-n vagyok?
Ez most "Trollfészre" való kérdés, vagy tényleg?
.
.
Ha tényleg, akkor alvás előtt mindig menj WC -re
Mit? Ébredj fel, ha ezt álmodod! A felnőtt emberek többsége ezt teszi! ;)
Csak a gyerekek szokták végigálmodni a pisilés folyamatát is. A felnőttek ha találnak is WC-t az álmukban, általában soha nem jön össze, mert nem működik, vagy valaki rájuk nyit... és felébrednek mielőtt megesik az eset. :D
Gyerekek alatt KISGYEREKET értettem!
6-7 éves korig normális, 13 évesen nagyon nem.
Ha igazi a kérdés (amit nem hiszek, mert nem az egészség rovatban van, hanem az ezoterikában), akkor már rég orvoshoz kellett volna vele fordulni.
kamaszkoromban velem is előfordult ugyanez párszor, de szerencsére elmult magától. néha most is álmodom, hogy pisilek wc-be álmomban, ilyenkor felriadok, tapogatom a lepedőt magam korül nem-e pisis, de szerencsére nem. csak kimegyek pisálni és kész
30/f
Nem hihetetlen mit írtál.Annyira elfáradsz napközben,hogy olyan mély alvásba kerülsz,hogy ilyen álomkor sem ébredsz rá.Még az agyad sem lép erre,pedig ilyenkor van már a fiúknál a vészmegoldás .Az agy merevedést hoz létre,merev
pö**el meg nem lehet pisilni .Anatómiailag ez így működik,vagy legalább is így kellene .
Este már kevés folyadékot igyál,közvetlen ágyba kerülés előtt pisilés.Még akkor is erőltesd kji az a pár cseppet,ha nem is kellene.
Velem is így volt. Vagy azt álmodtam, hogy pisilek, vagy csak annyira mélyen aludtam, hogy nem ébredtem fel rá, hogy kell és összepisáltam magam. Nem sűrűn, de évente kétszer-háromszor előfordult egészen 14-15 éves koromig. Utána valahogy teljesen kinőttem. Felébredtem rá, ha kell.
Vagy az volt, amit előttem írtak. Álmodtam azt hogy wc-n vagyok és pisálok, de ekkor hirtelen arra ébredtem, hogy vagy csak áll a répám vagy áll a répám és még magömlésem is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!