Miért van ez az érzésem?
"hogyan képzeljünk be magunknak oda nem létező dolgokat."
Ezzel nekem mindig az a bajom, hogy ugyan, miért képzelne oda bármit is? Nem egy gyenge idegzetű kisgyerek, aki megnézte élete első horrorfilmjét, és minden sarokban szellemet lát.
Elég sokat olvastam ezekről a témákról, és az kristályosodott ki bennem, hogy a "túlvilág" és a mi világunk (vagy dimenziónk, mindegy, hogy nevezzük) nem egymástól fényévekre fekszik, hanem párhuzamosak. Elképzelhető, hogy vannak "interferenciák", amikor azok, akik erre képesek, érzékelnek valamit a másik létformából. Visszafelé egyébként sokkal egyszerűbb "látogatni".
Abban én is egyet értek, hogy van aki ezeket a dolgokat jobban megérzi. De szerintem nem egy szellem vagy akármi más az amit érez. Én is úgy gondolom, hogy beképzeli magának.
Az lenne a legjobb ha nem arra gondolnál amikor lefekszel, hogy mikor ül oda melléd valaki, vagy hasonló, hanem valami szép dologra, ami téged boldoggá tesz. Hogy mit akarsz az élettől, mit szeretnél holnap tenni, hogy jó napod legyen. Az a legjobb ha mindig pozitívan gondolkodunk, mert attól a negatív dolgok elhalványulnak, és a végén el is tűnnek.
"Az lenne a legjobb ha nem arra gondolnál amikor lefekszel, hogy mikor ül oda melléd valaki"
Ez arra az esetre alkalmazható, hogy megszüntesse ezt az érzést, pontosabban ne figyeljen rá. A kérdés ettől még adott: mitől van ez az érzése?
Kóbor lelkek, itt ragadt lelkek (szellemek) márpedig léteznek, jó reggelt kívánok. Viszont más egyéb természetfeletti lények is lehetnek jelen, pl angyalok.
Aki ezeket megkérdőjelezi, az mit csinál az ezotéria témában?
Keress egy szakembert (nem a szellemírtókra gondolok, mielőtt még valaki bedobja ezt a poént), akik rá tudnak mérni a lakásra, térre, te rád. Hogy tartózkodik-e ott valamilyen lélek. Ennek semmi köze a szellemidézéshez, meg ilyesmikhez. Lehet egy elhunyt rokon is, és így jelez, hogy engedd el őt, mert felszeretne menni. Vagy pont hogy kapcsolatot szeretne veled létesíteni, mert jelen élethelyzetedben tud segíteni.
"akik rá tudnak mérni a lakásra, térre, te rád."
Jól van Erzsike, itt a napi gyógyszer, irány vissza a szobádba, vége a szabadfoglalkozásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!