Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért van ez az érzésem?

Miért van ez az érzésem?

Figyelt kérdés
Amikor elfekszem az ágyamon és lehunyom a szemem sokszor érzem mintha valaki mellém ülne/feküdne. Érzem ahogy ráül az ágyamra... (Ahogyan besüpped az ágy.) Van amikor még mozog is... Le és fel... és az ágy is mozog vele... De amikor kinyitom a szemem és oda nézek semmi sincs ott... Ez számomra elég furcsa mert én nem hiszek ilyesmikben. Nem hiszek szellemekben vagy vámpírokban a túlvilági lényekben démonokban stb-ben... Mi lehet ez az érzés? Jó lenne tudni mert már kezd nagyon megijeszteni.(Főleg esténként amikor a fülemben szól a Rock.)

2012. júl. 4. 12:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Aki ezeket megkérdőjelezi, az mit csinál az ezotéria témában?"

A kérdésem változatlan. ;) Én sem megyek okoskodni olyan témákban, amihez semmi közöm.

2012. júl. 4. 13:39
 12/15 anonim ***** válasza:

Egyensúlyérzékeddel minden rendben mostanában? Vagy vérnyomásoddal? Én van amikor kicsit mintha megszédülnék fekve, olyankor szoktak hasonló érzeteim lenni. Lehet hogy rád férne egy alapos orvosi kivizsgálás.

Nem szoktál túl hangosan zenét hallgatni a füledben?

2012. júl. 5. 15:22
 13/15 A kérdező kommentje:
Már nem izgatom magam emiatt a dolog miatt tényleg igaza van az első válaszolónak csak beképzeltem.:) De amúgy szoktam hangosan hallgatni és gyakran meg is szédülök de ezzel teljesen tisztában vagyok. (De éppen ezért egyre több viztet iszok és így ez is kezd elmúlni.) De köszönöm a választ mindenkinek.:)
2012. júl. 6. 12:30
 14/15 MLaci$ válasza:
Hm érdekes,nem halt meg ott valaki?Lehet hogy egy szellem ragaszkodik a hhoz a helyhez.
2012. júl. 7. 07:06
 15/15 anonim válasza:
Lehet, hogy az ágyadon szeretkezni szoktak a szellemek..
2012. nov. 24. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!