Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Parázok mi lehet ez?

Parázok mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Na szóval. Tegnap aludtam (egyedül lakom) és ahogy alszom egyszer csak hallok egy gitár zenét és kimentem a szobából bele a nappaliba de a gitárom ott állt úgy ahogy letettem. Visszaaludtam mert gondoltam csak a fáratság habár kicsit nehezen bírtam megnyugodni. Aztán egyszer csak arra ébredek hogy valami összetört. kimentem szétnézni és ahogy a fürdőbe értem a tükör össze volt törve de úgy hogy a falon maradt odaszögezve. Nagyon besza*tam és nem bírtam vasszaaludni. Kérlek értelmes magyarázatokat. F/22

2013. febr. 10. 15:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen módon tört össze. Ha egy képet feltennél a törött tükörről, biztos meg lehetne mondani, mi tette.
2013. febr. 10. 15:49
 2/11 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy már kidobtam úgyhogy ezt sajnos nem tudom megcsinálni
2013. febr. 10. 15:54
 3/11 anonim ***** válasza:
Slenderman.,
2013. febr. 10. 16:19
 4/11 A kérdező kommentje:
hahaha
2013. febr. 10. 16:22
 5/11 anonim ***** válasza:
Én is paráznék ilyenkor. Szellem nem lehetett, ők még egy legyet sem tudnak lecsapni. Démon úgyszintén nem lehetett. A gitárzenére van egy értelmesnek tűnő magyarázat: valamelyik szomszédod, vagy annak a szomszédja gitározott erősítővel. Ha én ilyen helyzetben felébrednék, én is azt hinném, hogy a másik szobából jön. Az összetört tükör, ha régi a ház, akár egy denevér műve is lehetettXD. Na jó, ez kevésbé értelmes. De nézd meg, hol juthatott be bármilyen állat az otthonodba. És ma úgy aludj el, hogy zseblámpa legyen a kezed ügyében. Ja, fényképezőgép sem ártana;)
2013. febr. 10. 18:15
 6/11 BlackSword ***** válasza:
Ennek egyszerű oka van... Az épületek mozognak... Most lehet lehülyézni, de attól minden épület süllyed valamennyire... És mivel ez a mozgás nem egyenletes, éppen ezért a tárgyak is rezegnek... Ezért szólalt meg a gitárod, és ezért repedt szét a tükör a falon... Szóval ne félj, mert ez egy természetes dolog... Egyébként is mi vagy Te??? Kislány, vagy férfi???
2013. febr. 10. 18:42
 7/11 anonim válasza:

csak úgy magától is összetörhetett a tükör. Lehet hogy alapból selejt volt, és egy kissebb hőváltozásra szétrepedt.

nekem is szokott lenni mikor a szekrények ropognak vagy mi ha jobban be van fűtve, majd kihűl a lakás:)

2013. febr. 10. 20:53
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer egy képnek az üvege esett ki éjjel és tört szét. Az okát is megtaláltam, a keret volt elég silány, így kicsúszott. Szerintem előbb ésszerű magyarázatot kellene keresned, aztán még mindig paráztathatod magad ha jólesik...
2013. febr. 11. 15:15
 9/11 anonim ***** válasza:
o.O az érdekes...ha lesz még ilyen, írj csak privátot
2013. febr. 11. 22:51
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat. Ha lesz még ilyen akkor írom
2013. febr. 12. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!