Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért sokkolok le és parázok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sokkolok le és parázok be amikor egy fiú a közelemben van?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok és még szűz. Soha sem volt még barátom, de nem azért mert önbizalom hiányos lennék. Ha egy olyan srác közelében vagyok, akit nagyon bírok, viszont külsőleg egyáltalán nem az esetem (csúnyácska), annál teljesen megnyílok, beszédes leszek. De ha egy olyan sráccal kéne beszélgetnem, akit szintén szimpatikusnak találok, ráadásul még nagyon is tetszik (külsőleg) egyszerűen földbe gyökerezik a lábam, egyszerűen nem tudok beszélni, (ha igen, max akkor is hülyeséget ami nagyon ciki) zavarba jövök. Mit tudnék ez ellen tenni? Mit tanácsoltok?

Kort is írjatok légyszi!

2013. febr. 1. 10:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

"gyszerűen nem tudok beszélni, (ha igen, max akkor is hülyeséget ami nagyon ciki)"

Tudom, hogy te ez cikinek tartod, de igazából nagyon aranyos.§:-D

Azért beszél hülyeségeket az ember, mert annyira görcsösen a legjobbját akarja hozni, hogy az már sok.

33F

2013. febr. 1. 10:09
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem is. És amugy se a külső alapján ítélj, mert a szépség mulandó :)
2013. febr. 1. 10:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az elsőhöz. Ha zavarba jössz és észrevehető is, az nagyon imponáló tud lenni :)

Nincs veled semmi gond szerintem.

25

2013. febr. 1. 11:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is egyetértek. Teljesen normális, hogy zavarba jössz, elpirulsz, ... ez nem ciki, hanem cuki és természetes! :P :D
2013. febr. 1. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!