Hogy élnétek így az életeteket?
Nincsen here, pénisz normál állapotban 2cm.
Ha meglátsz egy nőt, vagy szexre gondolsz nem áll fel.
Csak néha áll fel szexfilmre.
Nincs nemi vágy.
Fáj a tested lelked emiatt, mert nem tudod mivel lekötni magad, pedig sok minden érdekelne.
Kipihenni nem tudod magad, nem tudsz mélyen aludni, nincsenek álmaid.
Zavar a problémád éjjel-nappal.
Magányos vagy, nincs melletted senki.
30 éves vagyok és ez a problémám. Járok pszichológushoz, de az sem segít.
Arra is gondoltam már, de nem merem megtenni.
Valaki hasonló helyzetben?
Így van ahogy mondod. Hatalmat jelentenek, azáltal férfi a férfi. De így hogyan tovább. Borzasztó érzés így ezzel egyedül élni.
Esetleg olyan lány/nő, akinek nem fontos a szex, hol találhatnék?
Keresni kell.
Nem egy nő panaszkodott már itt,hogy rá akarja venni a pasiját,hogy sose szexeljenek
Nem írtam ilyet, hogy ölje meg magát. Én ezt tenném, mert én gyáva voltam-vagyok-leszek.
Boldogságnak meg 3-4 módja van (jó kaják, alvás, szerelem, szex, alkohol, cigi drog /bár ezzel az utolsó 3-al nem élek/ és bármelyik kiesik sokkal rosszabb lesz utána.
Esetleg a kérdés írójának a figyelmébe ajánlom azt a cikket,ahol azt hiszem egy angol komáról írnak,akinek se pénisze,se heréje nincsen és mégis 100 nővel volt,már együtt és eddig "az ő elmondása "szerint mindegyik nő kielégült a vele eltöltött éjszaka után. cikk:
Meg persze tudom,hogy könnyű írogatni,hogy lépj túl rajta meg ilyenek,de őszintén szólva én sem tudnám,hogy mit tegyek egy ilyen helyzetben.
" pár 14 éves cigánygyerek itt gyk-n noname írogat "hogy öld meg magad" meg hasonlók.."
Ilyenkor derül ki, hogy pont a 14 éves cigánygyerekezőt kiáltó a legnagyobb kiscigány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!