Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogy élnétek így az életeteket?

Hogy élnétek így az életeteket?

Figyelt kérdés

Nincsen here, pénisz normál állapotban 2cm.

Ha meglátsz egy nőt, vagy szexre gondolsz nem áll fel.

Csak néha áll fel szexfilmre.

Nincs nemi vágy.

Fáj a tested lelked emiatt, mert nem tudod mivel lekötni magad, pedig sok minden érdekelne.

Kipihenni nem tudod magad, nem tudsz mélyen aludni, nincsenek álmaid.

Zavar a problémád éjjel-nappal.

Magányos vagy, nincs melletted senki.

30 éves vagyok és ez a problémám. Járok pszichológushoz, de az sem segít.

Arra is gondoltam már, de nem merem megtenni.

Valaki hasonló helyzetben?

2013. júl. 16. 08:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A férfi nemi szervek számomra hatalmat jelentenek, neked nincs ilyen jellegű hatalmad. Keress más tipusút. Például győzd le az anyagot, teret, időt és energiát vagy legalábbis próbáld meg, megvan a hatalom.
2013. júl. 16. 08:14
 2/13 A kérdező kommentje:

Így van ahogy mondod. Hatalmat jelentenek, azáltal férfi a férfi. De így hogyan tovább. Borzasztó érzés így ezzel egyedül élni.

Esetleg olyan lány/nő, akinek nem fontos a szex, hol találhatnék?

2013. júl. 16. 08:33
 3/13 anonim ***** válasza:

Keresni kell.

Nem egy nő panaszkodott már itt,hogy rá akarja venni a pasiját,hogy sose szexeljenek

2013. júl. 16. 10:03
 4/13 anonim ***** válasza:
A nőknek meg a hajuk, kinézetük a hatalom, ki is használják, amikor meg mindenki meg akarja bsz őket megsértődnek!
2013. júl. 17. 05:48
 5/13 anonim ***** válasza:
Hát ha így járnék kinyírnám magam...
2013. júl. 17. 11:38
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
hmm. és ha aszexuális lennél? Azok nem élnek nemi életet, s ugyanúgy házasodnak is ,mint akárki más. A neten biztos találsz róluk infókat. El tudom képzelni,hogy milyen rossz lehet neked. Az hogy nincsen nemi vágy gondolom a depresszió miatt van,meg az is ,hogy nem tudsz aludni. Az öngyilkosság sem megoldás, olyat csak a gyávák tesznek. Keress magadnak valami hobbit, dolgozz, vond el a figyelmed a rosszról ,és a legfontosabb,hogy fogadd el magad olyannak ,amilyen vagy, különben sosem leszel boldog. Sokan élnek még "emasculatio" (külső nemi szervek teljes csonkolása után is, s ők sem lesznek öngyilkosok. Akik itt írogatják,hogy "megölnék magukat" meg stb. azokra ne is hallgass, én speciel pont leszarnám,hogy pár 14 éves cigánygyerek itt gyk-n noname írogat "hogy öld meg magad" meg hasonlók..
2013. júl. 17. 16:05
 7/13 anonim ***** válasza:

Nem írtam ilyet, hogy ölje meg magát. Én ezt tenném, mert én gyáva voltam-vagyok-leszek.

Boldogságnak meg 3-4 módja van (jó kaják, alvás, szerelem, szex, alkohol, cigi drog /bár ezzel az utolsó 3-al nem élek/ és bármelyik kiesik sokkal rosszabb lesz utána.

2013. júl. 17. 16:13
 8/13 anonim ***** válasza:

Esetleg a kérdés írójának a figyelmébe ajánlom azt a cikket,ahol azt hiszem egy angol komáról írnak,akinek se pénisze,se heréje nincsen és mégis 100 nővel volt,már együtt és eddig "az ő elmondása "szerint mindegyik nő kielégült a vele eltöltött éjszaka után. cikk:

[link]

Meg persze tudom,hogy könnyű írogatni,hogy lépj túl rajta meg ilyenek,de őszintén szólva én sem tudnám,hogy mit tegyek egy ilyen helyzetben.

2013. júl. 17. 16:30
 9/13 anonim ***** válasza:

" pár 14 éves cigánygyerek itt gyk-n noname írogat "hogy öld meg magad" meg hasonlók.."

Ilyenkor derül ki, hogy pont a 14 éves cigánygyerekezőt kiáltó a legnagyobb kiscigány...

2013. júl. 17. 16:35
 10/13 anonim ***** válasza:
vagy éppen te vagy a kiscigány ,mert ,aki olyat tanácsol másnak,hogy ölje meg magát az csak egy rohadt kis csicskaszájú cigány gyerek, pont olyan amilyen te is vagy.
2013. júl. 17. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!