15 éves vagyok, lankadt állapotban nehezen, de hátrahúzható a fitymám, álló állapotban nem. Itthoni módszerekkel nem szeretnék bajlódni. Ma fogom elmondani itthon. Szerintetek teljesen körül kell metélni?
Fitymaplasztikával,vagy z plasztikával meg lehet menteni a fitymád,hiszen lankadtan hátra lehet húzni,sok orvos a körülmetélést akarja választan mert a tb támogatja,szóval határozottan jelentéstek majd ki ha ezt erőltetné a doki,hogy szeretnétek elkerülni,igen ritka esetben van fityma visszaszükülés,mert ezzel szoktam még ijjesztegetni.
Szerintem nem kell metélni,amúgy a fityma plasztika 15-20 perces műtét,és jobb ha még nyáron megcsinálják,és meggyógyulsz.
Ne hagyd magad körülmetéltetni.
Majd meséld el elmondtad e otthon és voltál dokinál és az mit mondot,ha nem baj.
Miért nem szeretnéd megpróbálni megjavítani a fitymádat és miért akarod inkább kidobni?
Belegondoltál már abba, hogy akkor folyamatosan fedetlenül lesz a makkod?
Sokminden függ a „nemsokára”-tól is... egy KM jó pár hétig gyógyul, még tovább érzékeny a megsértett terület, és a fedetlenné váló makk is hosszú hónapokig zavaróan érzékeny / fájdalmas lehet.
Szóval nem biztos, hogy nyaralás előtt ebbe belefognék.
A kisebb műtétek gyorsabban gyógyulnak és kevésbé macerás a felépülés is, úgyhogy az még talán.
Ugyanakkor a fityma nyújtása (és mivel a tied visszahúzható, valószínű, hogy nem valami kóros elváltozásról van szó, így szintén valószínű, hogy működik) – na az pont az, amiről senki nem fog tudni, és idővel kijelentheted, hogy most már nem szűk.
Mennyire megy hátra a cucc mereven?
nézd a metélés kb 3-4 hétig gyógyul,kötözgetni kell,fáj ha merev a péniszed,nagyobb műtét,és a beszólógatásokkal is törödni kell és nem biztos hogy jó eredmény lesz.
Próbáltad már tornáztatni fürdéskor,hiába fáj,azt ki kellene próbálni sokaknak segített.
De mondom van a fitymaplasztika,de az orvosnak meg kell mondani,hogy ha lehet te szeretnéd megtartani a fitymádat,(mert mint már írtam a metélést a tb támogatja ezért akarják erre rávenni a dokik a betegeket,mert jó üzlet nekik)és akkor csak lazítanak a fitymán.Ez gyorsabban is gyógyul és lényegi,feltűnő változás nem fog történi.
Mig metélt pénisznél nem lehet nem észrevenni hogy metélt,hisz a makk feledtlen,folyton kilátszik,gyakran krémezni kell,mert kiszárad,és ettől kérgesedhet.
Nézz körül,több orvost is keress fel és mond el nekik hogy szeretnéd a fitymád megtartani és ne vedd be hogy visszaszükülne a fitymád,a fitymaplasztikától,ez nagyon-nagyon ritkán fordult csak elő,ezt azért mondják hogy a metélésre rávegyék az embereket,ezzel ijjesztegetnek.
Nézz jól körül és próbáld tornáztatni a fitymádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!