Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 15 éves vagyok, lankadt...

15 éves vagyok, lankadt állapotban nehezen, de hátrahúzható a fitymám, álló állapotban nem. Itthoni módszerekkel nem szeretnék bajlódni. Ma fogom elmondani itthon. Szerintetek teljesen körül kell metélni?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok?
2013. júl. 4. 15:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Amint begyógyul a hegesedés, varrat kijön. Addig hanyagold. Hogy fog e nőni az nem ezen mùlik, semmi köze hozzá.
2013. júl. 4. 20:52
 12/25 anonim válasza:
nőni fog de amúgy a bemetszés után nehezebben gyógyul, viszont egy próbát megér és ha nem szűkül utána vissza vagy nem lesz esztétikailag ronda akkor nem kell metélni
2013. júl. 5. 13:58
 13/25 A kérdező kommentje:
hogy újra beszűküljön,hogy előzöm meg? Mert kvára el szeretném kerülni
2013. júl. 5. 16:44
 14/25 anonim ***** válasza:
72%

Fitymaplasztikával,vagy z plasztikával meg lehet menteni a fitymád,hiszen lankadtan hátra lehet húzni,sok orvos a körülmetélést akarja választan mert a tb támogatja,szóval határozottan jelentéstek majd ki ha ezt erőltetné a doki,hogy szeretnétek elkerülni,igen ritka esetben van fityma visszaszükülés,mert ezzel szoktam még ijjesztegetni.

Szerintem nem kell metélni,amúgy a fityma plasztika 15-20 perces műtét,és jobb ha még nyáron megcsinálják,és meggyógyulsz.

Ne hagyd magad körülmetéltetni.

Majd meséld el elmondtad e otthon és voltál dokinál és az mit mondot,ha nem baj.

2013. júl. 6. 20:05
 15/25 anonim ***** válasza:

Miért nem szeretnéd megpróbálni megjavítani a fitymádat és miért akarod inkább kidobni?

Belegondoltál már abba, hogy akkor folyamatosan fedetlenül lesz a makkod?

2013. júl. 6. 21:31
 16/25 A kérdező kommentje:
nem azt mondtam,hogy körülmetéltetem,ha nem hogy meg mutatom, és ő meg mondja mit kell tenni. még nem mondtam el,nemsokára megyünk nyaralni,az előtt szeretném,hogy addig begyógyuljon,és senki se vegye észre. majd elmondom mi volt.
2013. júl. 7. 09:03
 17/25 A kérdező kommentje:
illetve nekem annyi számít,hogy meggyógyuljak,nem nagyon izgat,hogy mit csinálnak vele, legyek jól,és ne újuljon ki a betegség, a körülmetélést sem nagyon ellenzem,de ha másképp is megoldható akkor,egyértelmű,hogy nem metéltetem körül.
2013. júl. 7. 09:07
 18/25 anonim ***** válasza:
57%

Sokminden függ a „nemsokára”-tól is... egy KM jó pár hétig gyógyul, még tovább érzékeny a megsértett terület, és a fedetlenné váló makk is hosszú hónapokig zavaróan érzékeny / fájdalmas lehet.

Szóval nem biztos, hogy nyaralás előtt ebbe belefognék.

A kisebb műtétek gyorsabban gyógyulnak és kevésbé macerás a felépülés is, úgyhogy az még talán.

Ugyanakkor a fityma nyújtása (és mivel a tied visszahúzható, valószínű, hogy nem valami kóros elváltozásról van szó, így szintén valószínű, hogy működik) – na az pont az, amiről senki nem fog tudni, és idővel kijelentheted, hogy most már nem szűk.

Mennyire megy hátra a cucc mereven?

2013. júl. 7. 11:51
 19/25 A kérdező kommentje:
Hát,nem valami sokáig,még az elején megakad.:S
2013. júl. 7. 15:55
 20/25 anonim ***** válasza:
70%

nézd a metélés kb 3-4 hétig gyógyul,kötözgetni kell,fáj ha merev a péniszed,nagyobb műtét,és a beszólógatásokkal is törödni kell és nem biztos hogy jó eredmény lesz.

Próbáltad már tornáztatni fürdéskor,hiába fáj,azt ki kellene próbálni sokaknak segített.

De mondom van a fitymaplasztika,de az orvosnak meg kell mondani,hogy ha lehet te szeretnéd megtartani a fitymádat,(mert mint már írtam a metélést a tb támogatja ezért akarják erre rávenni a dokik a betegeket,mert jó üzlet nekik)és akkor csak lazítanak a fitymán.Ez gyorsabban is gyógyul és lényegi,feltűnő változás nem fog történi.

Mig metélt pénisznél nem lehet nem észrevenni hogy metélt,hisz a makk feledtlen,folyton kilátszik,gyakran krémezni kell,mert kiszárad,és ettől kérgesedhet.

Nézz körül,több orvost is keress fel és mond el nekik hogy szeretnéd a fitymád megtartani és ne vedd be hogy visszaszükülne a fitymád,a fitymaplasztikától,ez nagyon-nagyon ritkán fordult csak elő,ezt azért mondják hogy a metélésre rávegyék az embereket,ezzel ijjesztegetnek.

Nézz jól körül és próbáld tornáztatni a fitymádat.

2013. júl. 8. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!