15 éves vagyok, lankadt állapotban nehezen, de hátrahúzható a fitymám, álló állapotban nem. Itthoni módszerekkel nem szeretnék bajlódni. Ma fogom elmondani itthon. Szerintetek teljesen körül kell metélni?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok?2013. júl. 4. 15:05
1/25 anonim válasza:
Majd az urológus megmondja, de nem hiszem h körbe kell.
2/25 anonim válasza:
Szüleid segíteni fognak, menjetek el dokihoz, az megmondja ilyenkor mi a teendő.
3/25 anonim válasza:
Nem kell, esetleg egy kis bevágás elég lesz.
4/25 A kérdező kommentje:
no és a bevágás altatásban lenne,vagy érzéstelenítés? az nagyon fáj? s mennyi időbe telik? azért kérdezem,mert nem igazán szeretném,ha a barátaim valamit megsejtenének ebből:S és mennyi ideig gyógyul?
2013. júl. 4. 17:45
5/25 anonim válasza:
1 nem ciki
2 valószínü érzéstelenítés
3 aznap, másnap hazamehetsz, kb 2 hét és kinn a varrat, de kenegetni kell majd vmivel, esetleg kamillás áztatás néha h ne gyulladjon be. 1-3 nap a legrosszabb,de nem fáj, hanem kellemetlen.
6/25 A kérdező kommentje:
Mindenképp bent kell maradnom éjszakára?
2013. júl. 4. 17:53
7/25 anonim válasza:
Nem tudom. Talán. 50-50% de jobb ha maradhatsz, mert szem előtt vagy, ha esetleg vérezne vagy ilyesmi. De ne parázd tùl, a foghùzás szarabb.
8/25 A kérdező kommentje:
és még valami a barátaim közül van aki már nem szűz, velem egy idősek, mennyi idő múlva tudom úgymond "használni". önkielégítésre is gondolok
2013. júl. 4. 18:00
9/25 A kérdező kommentje:
és ugye nőni is fog utána?:S
2013. júl. 4. 18:01
10/25 A kérdező kommentje:
fog még nőni?
2013. júl. 4. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!