Hogyan mondjam meg itthon, hogy lassan szerintem borotválkoznom kellene?
Légyszi mondjatok valami jót. Hogy tudassam végre szüleimmel, hogy kéne, mert hülyén nézek így ki?!
16/F
Ne csinálj belőle ügyet. Vehetsz magadnak is. Én megkértem h mutassa meg, de nem igazán törődött velem :D
Amúgy nem nagy cucc, lényeg h használj borotvahabot és a pengéket sose húzd az éllel párhuzamosan (oldalra). Tisztára mint a reklámban hidd el. Ha nem sieted el, ezekkel a modern borotvákkal igen nehéz megvágni magad. Aztán majd úgyis rájössz.
Ha a szüleiddel ilyen nehéz szót értened, akkor se félj, nem a Te hibád. Ők hoztak ilyen helyzetbe. Ha van zsebpénzed, akkor vehetsz (két karikás) elektromos borotvát is, akkor nem kell hozzá se hab, se semmi és nem fogod magad megvágni. De ne add kölcsön senkinek, mert bőrbetegségeket (pl. futószemölcsöt) szedhetsz össze!
Ui.: apukád cuccai között nincsenek új, tiszta, eredeti eldobhatós borotvák? Ha nincs: 200 Ft-ért kapsz ilyet a kis boltban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!