Hogyan mondjam meg otthon, hogy borotválkoznom kéne? Ti hogyan mondtátok? 14/f
Én apám borotváját használtam először persze másik pengével (akkoriban még cserélhető pengések voltak), aztán vettem egyet magamnak!
Vegyél magadnak eldobható borotvát, használd apád habját és arcszeszét, úgy olcsóbb!
:D
Szerintem bután néz ki az össze-vissza növő piheszőr.
"Anya, apa.. mától borotválkozom."
Amúgy miért kell ezt bejelenteni????:DDD
fiatal még:D te se tudtad jobban kezelni ezt a témát:D
figyelj, mondd meg apukádnak, hogy borotválkozni szeretnél, biztos megért ;)
Én sehogy. Először apámét használtam, régi, cserélhetős pengés. De nem nagyon jött be mert kipattogott tőle a bőröm. (15 éves voltam). Össze gyűjtöttem a pénzt, és elmentem venni gillette borotvahabot /érzékeny bőrre valót/, és gillette borotvát, meg arcszeszt, és kész. :D Szóval én nem jelentettem be h borotválkozni akarok.
18/F
ismerős az érzés, elég cikinek éreztem a helyzetet anno én is. filoztam rajta hogy szóljak ne szóljak, nem szóltam végül is, elmentem a dm be és vettem borotvát habot meg arcszeszt. hazamentem és nekiálltam borotválkozni. semmit sem kérdeztek a szüleim ^^
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!