Volna egy kérdésem, tudnátok segíteni?
Szia. A condyloma nem csak nemi úton terjed, tehát ha a péniszről vették a hpv teszthez a mintát akkor meg is tudják mondani, hogy melyik fajta hpv-t kaptad el. Vigyázz mert az érintkezés útján, hámsérülés útján, de akár egy vizes törölközővel is terjedhet.
Vagyis ha a fütyidről vették a mintát akkor az a válasz, hogy igen fertőzöl vele. Amennyiben a testeden van és lent nincs akkor szerintem csak az ágyékodhoz érve kapható el, de nem vagyok orvos, lehet hogy tévedek.
A pöttyösödés sok mindentől lehet, akár irritáció is okozhatja. Pl. tusfürdő, szappan, fehérnemű, öblítő, mosószer. Mivel orvos vizsgált ezért nem valószínű hogy más okozhatja. Szerintem próbáld meg bepanten plus-al. Páromnak volt ilyen jópárszor, mi se tudtuk kitalálni mitől lehet, de ez pár nap alatt segített neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!