Mi lehet ennek az oka és mi lehet a megoldás a fiatalkori kopaszodásra?
Még csak 16 vagyok de nagyon durván kopaszodok.
Homlokomnál már nagyon megy vissza a hajam és 1-2 hete észre vettem,hogy már oldalt és ritkul a hajam, már látni a fejbőröm.
2 éve még semmi jele nem volt aztán hirtelen elkezdtem kopaszodni.
Most nyáron gyorsult fel nagyon.
Nem használok semmiféle szert a hátamon a naturál samponon kívül
Nagyon aggódom,hogy 2-3 éven belül már rendesen menthetetlen lesz.
Mitől lehet ez a gyors fiatalkori kopaszodás és mi lehet ellene a megoldás amivel meglehet állítani vagy legalább lassítani?
Apám ágán szerintem minden férfi kopasz volt de ők is csak a 20-as éveik végén kezdtek kopaszodni,nem pedig 16 évesen
Ja és mielőtt valaki azt mondaná,hogy vágjam le az egészet-
Nagyon nem állna jól a nagy homlokom és fülem miatt
Menj el bőrgyógyászhoz, hajgyógyászhoz. Ők látják, ha van valami gond a fejbőrrel és attól hullik. Az is lehet, hogy a samponod irritálja.
Egy általános labor sem árt, hogy minden rendben van-e.
Úgy tudom van valami krém és valami durva mellékhatásokkal rendelkező szájon át szedhető készítmény, ami segít megtartani ami még megvan.
Visszanöveszteni csak átültetéssel lehet. A többi sarlatánság.
Vagy majd csináltatsz egy jó parókát.
6: bőrgyógyászhoz menj, ők foglalkoznak hajjal is. Tehát mindenképpen orvos legyen! Van olyan bőrgyógyász, aki jelzi is, hogy hajgyógyász is.
A lényeg, hogy ne valami csodaszalonba menj, ahol akár át is verhetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!