Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Here vízsérv, ha pupkás a...

Here vízsérv, ha pupkás a zacskó és ha megnyomom eltűnik, vagy lágyéksérv? Illetve egy "sebet" érzek a bal here közepén. Volt esetleg hasonló tüntete?

Figyelt kérdés
Orvos elvileg visszerességet állapított meg. Akkor még nem éreztem a sebet.

jan. 27. 13:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Át tudsz világítani a heréiden? Ha igen, olyan tiszta a fény mintha folyadék lenne benne? Ha benyomod fáj is?

Ha át tudsz és nem fáj akkor lehet vízssérv, de felnőttként nem tudom hogy ez mennyire gyakori, csecsemőknél szokott inkább előfordulni vízsérv.

jan. 27. 13:26
 2/12 anonim ***** válasza:
Ja, most nézem eltűnik ha benyomod csak később gondolom megint ott a pukli. Akkor az tuti nem vízsérv mert az olyan lenne mintha tele lenne vízzel a zacskód, és egy vízzel teli lufit piszkálnál
jan. 27. 13:27
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nem fáj.
jan. 27. 13:33
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom, igen néha visszajön a pulki.
jan. 27. 13:34
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Viszér lesz az, ahogy a doki mondta.
jan. 27. 15:14
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Herén nem lehet lágyéksérv, de ettől eltekintve valószínűleg herevisszér a leírás alapján, illetve hallgatni kellene a dokinál is.
jan. 27. 15:26
 7/12 A kérdező kommentje:
6# Hallgatni? En azt olvastam hogy a lágyeksérv lehúzódhat a herébe.
jan. 27. 15:53
 8/12 anonim ***** válasza:

Kérdező, gond van a stilusoddal.

Ha valami a herén van, akkor az nem a lágyék elnevezést kapja. Ha a heréden van sérv, akkor az heresérv. Továbbá ha már ennyire nagyon okos vagy, akkor nehogy az orvosra hallgass, akinek ez a szakterülete és naponta lát több ilyet,olvasgass a neten és operáld is meg magad, mert te ugye amellett, hogy makulátlanul tökéletes elmével rendelkezel, még ehhez is jobban értesz.

jan. 27. 17:11
 9/12 A kérdező kommentje:

8# 😅 😂😂😂😂🐑🐑🐑🐑🐑Inkább neked van baj a stílusoddal.

Mármint nem a herébe huzódhat a lágyéksérv, hanem a zacskóba.

De nem 100%- ra mondta hogy herevisszér. Ultrahangon semmit nem látott, egy általános orvos volt. Urológia ambulancián!

jan. 27. 17:50
 10/12 anonim ***** válasza:
Ékes példa arra amikor meghanyatlott a biológia oktatás, a józan paraszti ész és társai...
jan. 27. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!