Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Aranyerem van, de kezelem....

Aranyerem van, de kezelem. "Be fog" gyógyulni?

Figyelt kérdés

Régebbtől van. Eleinte eléggé véreztem, aztán vettem kenőcsöt és most azt használom. Már csak kicsit vérzek, de még mindig csíp WC-zéskor. Plusz kemény a székletem.

Be fog ez teljesen gyógyulni? Nagyon rossz WC-re mennem, mivel mindig csíp.

2013. jún. 12. 21:15
1 2
 11/11 gömbicica ***** válasza:

szia :-)

"A sétálást követően 3-4 napig naponta mentem WC-re."

No megadtad saját magad a gyógyulás módját saját magadnak!!!

SZobabringával is lehet tekerni. persze :-) mondjuk az megint ülés :-( erre nem gondoltam :-( de mozgás, és tekerésél ugye a hasprés kicsit megvan.

Oshó? tudom ki Ő.

yin-yang? Hogyne hallottam volna ilyesmiről.

Azt hiszem Te irtad a fogszabályzót? (bocs, ha nem annyi emberkének válaszoltam az utóbbi időben, lehet, keverem a szezont a fazonnal :-( akkor bocsi)

A fogszabályzó az egy hosszadalmas procedura, és drága játék. Van a családban akinek van. rongyosodik rendesen a fogkeféje a fogszabályzótól :-)

ha fogorvos ugy itéli meg, hogy a fogazat épsége érdekében van szükséged némi korrekcióra, akkor csináltass. ha csak "némi szépséghiba" akkor ne költs rá.

az orvos tanácsát kérd ki e tekintetben.

A zöldségféleket pedig tessk megszeretni!!! Amit lehet nyersen. Van olyan is hogy nyersétel diéta:

[link] itt olvashatsz ezt-azt :-)

Remélem segitettem :-) Üdv.:-)

2013. jún. 14. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!