Aranyerem van, de kezelem. "Be fog" gyógyulni?
Régebbtől van. Eleinte eléggé véreztem, aztán vettem kenőcsöt és most azt használom. Már csak kicsit vérzek, de még mindig csíp WC-zéskor. Plusz kemény a székletem.
Be fog ez teljesen gyógyulni? Nagyon rossz WC-re mennem, mivel mindig csíp.
szia :-)
"A sétálást követően 3-4 napig naponta mentem WC-re."
No megadtad saját magad a gyógyulás módját saját magadnak!!!
SZobabringával is lehet tekerni. persze :-) mondjuk az megint ülés :-( erre nem gondoltam :-( de mozgás, és tekerésél ugye a hasprés kicsit megvan.
Oshó? tudom ki Ő.
yin-yang? Hogyne hallottam volna ilyesmiről.
Azt hiszem Te irtad a fogszabályzót? (bocs, ha nem annyi emberkének válaszoltam az utóbbi időben, lehet, keverem a szezont a fazonnal :-( akkor bocsi)
A fogszabályzó az egy hosszadalmas procedura, és drága játék. Van a családban akinek van. rongyosodik rendesen a fogkeféje a fogszabályzótól :-)
ha fogorvos ugy itéli meg, hogy a fogazat épsége érdekében van szükséged némi korrekcióra, akkor csináltass. ha csak "némi szépséghiba" akkor ne költs rá.
az orvos tanácsát kérd ki e tekintetben.
A zöldségféleket pedig tessk megszeretni!!! Amit lehet nyersen. Van olyan is hogy nyersétel diéta:
[link] itt olvashatsz ezt-azt :-)
Remélem segitettem :-) Üdv.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!