Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Az lehetséges, hogy 17 évesen...

Az lehetséges, hogy 17 évesen külső aranyerem van?

Figyelt kérdés
2 napja vettem észre hogy valami kijött a végbél nyílásomnál. És ha aranyér kihez kell fordulni ?
2013. márc. 19. 07:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sebészetre kell menni. És aranyér lesz valóban.
2013. márc. 19. 07:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, lehetséges. A nem megfelelő, rostszegény táplálkozás, kevés folyadék fogyasztása és a mozgásszegény életmód okozza általában.
2013. márc. 19. 08:02
 3/6 A kérdező kommentje:
De az a furcsa hogy semmi előtünete nem volt(véres széklet). Szorulásom se volt soha, elhízott se vagyok és futni is szoktam heti 3x szóval egészségtelenül sem élek, de ettől függetlenül már berendeltem magam egy orvoshoz :)
2013. márc. 19. 11:50
 4/6 anonim ***** válasza:
A külső aranyér ilyen, egyszer csak elpattan egy vagy több ér, a megalvadó vér pedig ilyen huplit eredményez, eleinte eléggé tud fájni feszíteni, vagy kivágja a doki a vérrögöt vagy kenegetheted Lioton géllel ami lábra való de ezekre a visszerekre is elég hatásso segít felszivatni a rögöt, kb 3-4 hét alatt fel tud szívódni és akkor nem kell a műtét kényelmetlenségeit elviselni.
2013. márc. 19. 18:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehetséges, nekem 18 évesen volt. 2-3 napig Detralex-et szedtem, el is múlt.
2013. márc. 19. 18:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is volt valami aranyér-szerűség, de elmúlt 1-2 hét alatt. Nem fájt, csak kényelmetlen volt.
2013. márc. 20. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!