Belső aranyerem lehet?
Figyelt kérdés
Multkor 1x előfordult nemtulajdonítottam neki nagy szerepet de ma megint felfigyeltem arra hogy székelés után a "kábel" vége véres,illetve a wc papír is az.Fájdalom semmi,ha nemnézem meg a "termést" illetve a wc papírt akkor felse merült volna benem hogy valami nem stimmel.Esetleg lehet valami más az oka?Multkoriról nemtudom ígyvolt e de ma elég sokat tartogattam vissza és ugye sokat kellett.Lehet csak valami hám megsérült?2012. szept. 19. 23:08
2/9 A kérdező kommentje:
igen.
2012. szept. 19. 23:43
3/9 anonim válasza:
A véres székletet sok minden okozhatja, ezért mindig komolyan kell venni és orvoshoz fordulni mert komoly problémát is jelezhet.
Lehet, hogy csak egy egyszerű repedés, de lehet aranyér, polip, ami idővel elrákosodhat, de akár kialakult vastagbél rák is.
4/9 A kérdező kommentje:
Ma székletem, és ma nemjelentkezett semmi.Most nemtudom mvian :S
2012. szept. 20. 19:38
5/9 anonim válasza:
Én azt javaslom érdemes megnézetni, mert ha vérzett, annak oka kell legyen. Az, hogy most éppen nem vérzik az nem jelenti azt, hogy ez az ok megszűnt.
6/9 anonim válasza:
"Piros volt a vér?"
Nagyon okos lehetsz...Szted zöld volt, vagy mit gondoltál?
7/9 anonim válasza:
Ha fentebbről jön a vér, akkor az nem élénkpiros, hanem inkább fekete. Szerintem erre gondolt.
8/9 A kérdező kommentje:
élénkpiros volt.Énis néztem először hogyérti hogy piros,de gondolom a barnásabb piros vagy élénkpiros közti difire gondolt
2012. szept. 21. 14:30
9/9 A kérdező kommentje:
Ha valaki esetleg olvassa majd a topikot és érdekli milett a megoldás.Elmentem dokihoz megvizsgált és repedésem van.Kaptam kenőcsöt meg kúpot nincs semmi para :)
2012. szept. 28. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!