Normális 16 évesen, ha nyugalmi állapotban 6.5cm hosszú és teljes erekcióban pedig 11cm hosszú a péniszem?
16 éves vagyok. Nem vagyok meg elégedve a méretemmel. Szerintetek normális ha:
Nyugalmi állapot: 6,5cm
Erekció: 11cm
Vastagsága(körvonal O ): 10cm ?
Mennyi az átlag méret ebben a korban?
Troll válaszokat nem kérek! Köszi!
ezek egyszerűen annyira lényegtelen dolgok..
volt barátomnak is kb ekkora volt mint neked ő is 16 éves, és engem egyáltalán nem zavart, igaz nem is mentem el tőle, de élveztem mert láttam hogy neki jó volt.. szóval az nem is zavart hogy én nem éreztem belölle sokat.. a lényeg a lényeg ha télleg szeret a csaj akkor teljessen mind1 neki hogy mekkora a nemiszerved..
16/L
Abban azért igaza van, hogy nem lehet 100% -san következtetni a magasságból, de egy 150 centis csajnál valószínűbb, hogy kicsit szűkebb mint egy 175 magas.
A kinézeted milyen? Mit mondanak rólad, koraérett vagy a többiekhez képest vagy alulfejlett?
Ahogy elnézem nagyon gyengécske itt a szex kúltura.
Most ennyi neki,de melyik válaszoló állapitotta meg,hogy
befejeződött a növekedése már.Ki itt a szakember, aki annyira csillogtatja a tudását .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!