Normális 16 évesen, ha nyugalmi állapotban 6.5cm hosszú és teljes erekcióban pedig 11cm hosszú a péniszem?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok. Nem vagyok meg elégedve a méretemmel. Szerintetek normális ha:
Nyugalmi állapot: 6,5cm
Erekció: 11cm
Vastagsága(körvonal O ): 10cm ?
Mennyi az átlag méret ebben a korban?
Troll válaszokat nem kérek! Köszi!
2013. máj. 28. 16:10
2/34 anonim válasza:
Őszintét akarsz? Az átlag akárhogy is nézzük 15cm körül van. És ez még sok lánynak nem is elég. A tied egyértelműen kicsi kategóriában, reménykedj hogy még nő vagy találsz magadnak egy rendes lányt, aki nem olyan felszínes, mint a mai tinik többsége.
3/34 anonim válasza:
Ennyi jutott, barátkozzál meg vele :)
Tipp: ne a 180-as csajokat meg a nagyseggűeket próbáld megdönteni, 160 alatti csajnak ennyi is elég (ha előző barátjának nem 2x ekkora volt)
4/34 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, de tanulj meg profin nyalni :D
6/34 A kérdező kommentje:
Hány éves korig nő a pénisz?
Maszturbálni napi szinten szoktam.
Melyik módszer a legjobb?
2013. máj. 28. 16:14
7/34 anonim válasza:
Az, hogy ha nem tudja a kis p*csével kielégíteni a csajt, akkor használja a nyelvét.
10/34 anonim válasza:
Ez kisméret, akárhogy is nézem. A magyar átlag 12/13-16 közt van. Tanulj meg vele jól szexelni és kifogni valami szerény, visszafogott nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!