Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus/biszex lányok! Nektek tetszik a hosszú göndör haj lányon?
Nekem ilyen a hajam és nem szeretem igazán. Mindig is egyeneset szerettem volna... de hát mindenkinek az kell, ami nincs...
Valószínűleg emiatt is kialakult bennem egy kis ellenszenv a göndör haj ellen, még ha másnak is olyan a haja.
Szóval nekem nem jön be annyira...
18/L(eszbikus)
Nekem tetszik a göndör/hullámos haj, bár inkább a természetes szőke, de a barna is szép tud lenni egy szép lányon.
19/L
Nekem a hosszú göndör haj az esetem, főleg ha barna, vagy szőkésbarna :) Bár eddig sajnos nem találtam olyan lányt, csak heteróba :(
19/L
wow, akkor egyszer valakinek nagyon be fogok jönni a sötétbarna, seggig érő göndör fürtjeimmel:D
mondjuk mivel nekem is göndör, így inkább az egyenes tetszik. Bár, végeredményben független a hajtól hogy kibe esek bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!