Meddig élhet a májcirrózisban szenvedő beteg?
Nagyon köszönöm Neked!!
Persze, mindenkinek a saját baja a legnagyobb, úgy hogy azt szeretném még hozzáfűzni, hogy a Flavin 7-et mióta issza, sokkal jobbak a vérképei. Akkor most ez árt, vagy használ?? Vagy ez csak véletlen egybeesés, és csak mi hisszük, hogy attól van? Orvosok mondták, hogy ez gyógyíthatatlan betegség. Hosszú hónapokkal ezelőtt kezdődött. Azóta vagy stagnál, vagy rosszabb.
Az volt rá a válasz, hogy:
"Nem is árt, nem is használ, mivel meggyógyulni sosem fog. Sem ettől, sem mástól.
Ha sok felesleges pénzem van, vehetek ilyen méregdrága cuccokat, de ne várjak csodát egyiktől sem!!"
Már fogalmam sincs, mit higyjek!!!!!???? :(:(
Nem, nem gyógyult meg. Hónapok óta stagnál az állapota. Nincs jól, de végül is rosszul sem.
Ugyan olyan tanácstalanok vagyunk, mint eddig.
Nem tudja senki, meddig még...
Viszont a beteg részéről szerintem iszonyú kitartás és önfegyelem szükséges!! Betartani mindent amit a doki mond, NO alkohol, stb,stb.
Sziasztok! Tudom, nem mostani ez a topic, de engem is érint. Édesanyám évek óta súlyos alkoholizmusban szenved, de nem tudunk rajta sehogy sem segíteni, mert ami a függőknél szokott lenni, ő sem hajlandó elismerni, hogy beteg.
Ha ez nem megy, akkor a kezelés sem, és ő vissza is utasít minden ilyesmit, még azt is , hogy erről beszélgessünk. Tudom, hogy pár éve volt orvosnál, aki egyértelműen megállapította a cirrózist, de elutasította a kezelést, csak gyógyszereket szedett. Mellette ivott gyógyteákat meg máriatövisolajat ami kifejezetten erre a betegségre jó, de nem értem minek szed ilyeneket, ha a másik oldalról meg vedel. A szellemi leépülés elég látványos, nem fejezi be az elkezdett mondatokat, illetve az elkezdettek is zavarosak, nem tud összefüggő szövegben beszélni. De ennek ellenére teljesen úgy tesz mintha semmi baja nem lenne. A testi tünetek is látványosak, hasvíz, pókszerű értágulatok mindenhol, vörös talp és tenyér, gizda alkat, mondhatni, csont és bőr. Szörnyű így látni, főleg hogy nem tudunk rajta segíteni. Sehogy. Már bízni se bízunk egymásban. Folyamatos hazudozó, szinte sose mondd igazat, mindig szépít, és olyan mintha nem is ezen a világon élne...nem tudom értitek-e...Zugivó, évek óta. Nem tudom mit tehetnék. Arra is gondoltam, hogy hívok hozzá egy pszcihológust, de ahhoz pénz kéne én meg tanulok még. Egyszer eltudnám rángatni orvoshoz, ürüggyel, de soha többet. Segítsetek, tanácstalan vagyok, és félek, hogy elveszítem őt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!