Mit csinalhatnak a peniszemmel? Nemi beteg lennek?
Vasarnap ugy sikerult exbaratnommel, h szinte vegig nyomtuk az egesz napot, ami nem is lett volna baj.
De tegnap reggelre tiszta genny volt a peniszem, ma reggelre meg szinten.
Elegge eget, viszket, most szedtem le fultisztitoval a gennyet.
Most azt se tudom, h a surlodas miatg van ez vagy elkaptam valamit?
ha először feküdtél le vele akkor valószinüleg valamit elkaphattál tőle.Neki nem volt semmilyen fertőzése vagy valami?
de szerintem is mihamarabb menjél orvoshoz!
Jobbulást!
Szia!
Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni, az orvos felír valamit, pár nap múlva semmi bajod nem lesz. Csak mutasd meg neki, nem kell szégyellni, nincs ebben semmi extra.
Jobbulást.
Köszönöm a válaszokat, jelenleg tisztítom továbbra is, meg hintőporozom és alakul.
Csajt is kérdőre vontam, de beláttam, hogy tőle nem kaphattam el.
Kedves kérdező!
Nekem is ehhez hasonló problémám lenne... mikor elkezdem nyomogatni a péniszemet folyik belőle valami fehér cucc... és pisiléskor éget,és nagyon fáj...
neked is ehhez hasonló?!
Nem belőle folyik, hanem a makk részen van/volt.
Ma délutántól mondom hintőporoztam és elég jól gyógyul, szerintem holnap reggel már simán jó lesz:)
Próbáld ki te is!
Hali!
Én csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy nem biztos, hogy a csaj a ludas, ha vmi gebaszt érzel a nemi szerveden. Vannak olyan nemi betegségek is, amelyeket simán összeszed7sz akár egy idegen, letisztítatlan WC-ülőkéről is. Az első GyK-s >>priviző, aki még anno rámírt, ő pl. szűz volt, mégis HPV-fertőzés jelent meg a fitymáján, ami miatt sajnos körül kellett őt metélni.
Ami meg egyfajta javaslatom neked, hogyha még aktuális a dolog, -- bár elképzelni sem tudom, hogy hogyan néz7tél ki odalenn,... -- hogy rögzítsd hátrahúzott állapotban a fitymád, akkor gyorsabban gyógyul. Így nem pállik be, nem fülled be, a fityma alatt a makkod, így az is gyorsabban gyógyul.
Legközelebb pedig ne virgonckodd túl magad, csak annyira, amennyire még a játékszered is bírja! ;-D
Am. hány éves is vagy?
Üdv: EE
AZ A MINIMUM!
...feltéve hogy a gumi IS bírni fogja... do.Ob
Nehogy azt is szét virgonckodd... ;-D
Üdv: EE
PS: Bár az, hogy genny a makkon, ez számomra meredek. Élénkpiros bevérzésekkel már nem1x szembesültem a makkfelszín alatt, azonban gennyel... dO.ob
Ennél még az LSA-t makkon is könnyebben el tudom képzelni... d0.ob
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!