Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért nem tudok vizelni a...

Miért nem tudok vizelni a suliban?

Figyelt kérdés
18 éves srác vagyok és vannak esetek ( pl ma ), hogy elmegyek vizelni és ha vannak más srácok is a budiban én nem tudok vizelni.. Hiába, hogy tudom, hogy nem néz senki úgyse megy.. Ma 5 percet áltam a budi előtt és vártam, hogy jöjjön már.. De semmi.. Ha meg nincs senki a budin akkor semmi bajom nincs.. Úgyszintén itthon is.. Semmi bajom.. Mit lehet tenni?? Van még valaki hasonló helyzetben?
2009. szept. 21. 20:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%
Ilyen nekem is van piszoárnál XD nem tudom miért de általában othon szoktam kerülöm a sulis illemhelyeket
2009. szept. 21. 21:51
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat.. Megpróbálom alkalmazni a tanácsaitok..
2009. szept. 21. 22:12
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Rengetegen vannak így! Én is voltam már egy párszor ehhez hasonló szituban! Ez nem baj, meg ellene semmit sem lehet tenni, csak egyszerűen szégyenlős vagy! Menny fülkébe sztem is!
2009. szept. 22. 16:23
 14/15 anonim ***** válasza:
A férjem azért szégyell máshol pisilni, mert cikinek tartja, hogy "csobog". Sokáig képes volt rosszullétig tartogatni, aztán hazaérve sokszor már a kertben a bokrokba engedte, mert be már nem ért volna vele. Megoldás: csak fülkébe megy és amikor pisilni kezd, lehúzza a wc-t, így semmi nem hallatszik ki. (Mi nők ezt a trükköt előszeretettel alkalmazzuk.) Ma már nincsenek ilyen gondjai. Próbáld ki te is, hátha bejön!
2009. szept. 25. 09:43
 15/15 anonim ***** válasza:
Menj az épület mögé... :D
2010. jan. 5. 04:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!