Mért van az, hogy nem tudok egyből vizelni csak kis idő eltelte után? Eddig egyből ment odaálltam sikerült mostanába pedig odaállok várok fél percet vagy többet és csak utána sikerül, de érzem, hogy kell.
Figyelt kérdés
Nagyon zavaró társaságban. Gyógyítható még?2011. márc. 17. 19:21
1/8 anonim válasza:
Ha idősebb lennél, azt mondanám, nézesd meg a prosztatádat.
2/8 anonim válasza:
Attól is függ hàny éves vagy. Menjél el urológushoz. A prosztata is ilyen panaszokkal jàr.
3/8 anonim válasza:
én nem gondolnék egyből betegségre. én lány vagyok, és társaságban pl nehezebben tudok pisilni, mármint ha valakinél vagyok, és nem itthon. most vagy tudatalatt félsz emiatt, vagy pedig tényleg valami betegség.
4/8 A kérdező kommentje:
egyedül is ugyanolyan, mint társaságban. 18 éves vagyok.
2011. márc. 17. 19:34
5/8 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy hány éves vagy, ritkábban ugyan, de fiataloknál is előfordulhat prosztata-probléma. Mindenképpen menj el urológushoz, 5 perc alatt megvizsgál és kideríti, hogy szervi baj okozza-e a panaszodat.
6/8 anonim válasza:
Lehet hogy egy kicsit izgalmi állapotban voltál éppen.
7/8 anonim válasza:
én azert nem tudok pisilni, mert arra gondolok hogy: ,,tudok pisilni vagy nem tudok pisilni,, és ezért nem megy. De ha nem gondolok rá, akkor simán megy
8/8 A kérdező kommentje:
én azert nem tudok pisilni, mert arra gondolok hogy: ,,tudok pisilni vagy nem tudok pisilni,, és ezért nem megy. De ha nem gondolok rá, akkor simán megy
Rájöttem, hogy velem is ez van. Néha eltereltem a figyelmem és simán ment, de ha nem figyelek semmi különösre akkor megint na gyerünk mindjárt ezaz zajlik le..
Köszönöm mindenkinek.
2011. márc. 21. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!