Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért nem tudok vizelni a...

Miért nem tudok vizelni a suliban?

Figyelt kérdés
18 éves srác vagyok és vannak esetek ( pl ma ), hogy elmegyek vizelni és ha vannak más srácok is a budiban én nem tudok vizelni.. Hiába, hogy tudom, hogy nem néz senki úgyse megy.. Ma 5 percet áltam a budi előtt és vártam, hogy jöjjön már.. De semmi.. Ha meg nincs senki a budin akkor semmi bajom nincs.. Úgyszintén itthon is.. Semmi bajom.. Mit lehet tenni?? Van még valaki hasonló helyzetben?
2009. szept. 21. 20:51
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Jah és a "budi előtt" Azt úgy értem, hogy benn a budiban az ülőke előtt míg még valaki félre értené. :)
2009. szept. 21. 20:53
 2/15 anonim válasza:
100%
Szerintem használd az egyik fülkés wc t, vhogy hívják ezeket:D Tudod mire gondolok...
2009. szept. 21. 20:54
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne piszoárba menj, hanem fülkébe.
2009. szept. 21. 20:54
 4/15 A kérdező kommentje:
Igen ma is a fülkében voltam, de ha tudom hogy kinn vannak a fülke előtt hiába próbálom nem megy.
2009. szept. 21. 20:55
 5/15 anonim válasza:
93%

Akkor képzeld el, hogy otthon vagy, nem sürget senki, és nem áll senki a fülke előtt..Csukd be a szemed...lazulj el...és hajrá. Csak aztán le ne hugyozd magad (X_x)

1. voltam.

2009. szept. 21. 20:58
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Néha a nőknek is nehéz. Ha én ilyen helyzetbe kerülök a munkahelyemen akkor igyekszem ellazulni és nem gondolni arra, hogy épp vannak kint.
2009. szept. 21. 21:01
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez gyakran előforduló pszichés jelenség főleg fiúknál.

Hosszú a magyarázata, de a megoldás röviden annyi: menj olyankor, amikor sneki nincs a wc-ben, mert tudom én jól, amíg egy valaki is lesz bent, addig nem fogsz pisilni, de azért eyyyy ez lehet ám egy jó kis neurotikus tünetegyüttes jele is ...

2009. szept. 21. 21:02
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
nekem is pont ilyen gondom volt/van, de én úgy segítettem rajta, hogy elkezdtem magamban dúdolni a kedvenc számomat, vagy ami éppen jön (és csak erre koncentráltam). :D persze azért nem 100%-os módszer, de segíthet.
2009. szept. 21. 21:12
 9/15 anonim ***** válasza:
95%
csak azt nem értem ez mért szex és szerelem témakör??
2009. szept. 21. 21:13
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
ne gondolj arra hogy vannak kint :)
2009. szept. 21. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!