Miért nem tudok vizelni a suliban?
Figyelt kérdés
18 éves srác vagyok és vannak esetek ( pl ma ), hogy elmegyek vizelni és ha vannak más srácok is a budiban én nem tudok vizelni.. Hiába, hogy tudom, hogy nem néz senki úgyse megy.. Ma 5 percet áltam a budi előtt és vártam, hogy jöjjön már.. De semmi.. Ha meg nincs senki a budin akkor semmi bajom nincs.. Úgyszintén itthon is.. Semmi bajom.. Mit lehet tenni?? Van még valaki hasonló helyzetben?2009. szept. 21. 20:51
1/15 A kérdező kommentje:
Jah és a "budi előtt" Azt úgy értem, hogy benn a budiban az ülőke előtt míg még valaki félre értené. :)
2009. szept. 21. 20:53
2/15 anonim válasza:
Szerintem használd az egyik fülkés wc t, vhogy hívják ezeket:D Tudod mire gondolok...
3/15 anonim válasza:
Ne piszoárba menj, hanem fülkébe.
4/15 A kérdező kommentje:
Igen ma is a fülkében voltam, de ha tudom hogy kinn vannak a fülke előtt hiába próbálom nem megy.
2009. szept. 21. 20:55
5/15 anonim válasza:
Akkor képzeld el, hogy otthon vagy, nem sürget senki, és nem áll senki a fülke előtt..Csukd be a szemed...lazulj el...és hajrá. Csak aztán le ne hugyozd magad (X_x)
1. voltam.
6/15 anonim válasza:
Néha a nőknek is nehéz. Ha én ilyen helyzetbe kerülök a munkahelyemen akkor igyekszem ellazulni és nem gondolni arra, hogy épp vannak kint.
7/15 anonim válasza:
Ez gyakran előforduló pszichés jelenség főleg fiúknál.
Hosszú a magyarázata, de a megoldás röviden annyi: menj olyankor, amikor sneki nincs a wc-ben, mert tudom én jól, amíg egy valaki is lesz bent, addig nem fogsz pisilni, de azért eyyyy ez lehet ám egy jó kis neurotikus tünetegyüttes jele is ...
8/15 anonim válasza:
nekem is pont ilyen gondom volt/van, de én úgy segítettem rajta, hogy elkezdtem magamban dúdolni a kedvenc számomat, vagy ami éppen jön (és csak erre koncentráltam). :D persze azért nem 100%-os módszer, de segíthet.
9/15 anonim válasza:
csak azt nem értem ez mért szex és szerelem témakör??
10/15 anonim válasza:
ne gondolj arra hogy vannak kint :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!