Csak Magyarországon divat a 16-19éves fiúknál a hónaj meg fan szőrzet nyirása? (lent több infó)
Figyelt kérdés
Csak mert látom a filmkeben hogy a fiúknak szőrös és azok is a valóéletben 16-20évesek és egyáltalán nem zavarja őket pl:taylor lautner,david henrie,zack efron(igaz ő idősebb),akkor még egy csomó tinisztárnak és komolyan mondom hogy nagyon nem is láttam akinek le volt borotválva, a fanszőrüket igaz nem láttam de a köldök alatti csikot leborotválják de gondolom a többit nem max csak kicsire vágják. De viszont a magyar srácoknak mind levan.2013. ápr. 1. 20:19
11/14 anonim válasza:
a szőrnek meg van a maga szerepe,amúgy nem leszel tőle bűdösebb.De szerintem sem kell hogy egy férfi teljesen borotvált fanszőrzetű legyen,gyönyörűen néz ki ha mellette meg szőrős a lába,ha az egyik hozzászóló eszmefuttatását folytatjuk aki megmagyarázta hogy ha már szőrtelenítette a hasát hogy néz ki a szőrős pénisz,akkor már az is csupasz hogy néz ki a szőrős láb,majd a szőrős fej nem lehetne folytatni.Sok férfinek eleve nem szőrős a hasa,de fanszőre már a 12-13 éveseknek is van most nem?
12/14 anonim válasza:
Ez szerintem elég nagy butaság, mármint, hogy büdösebb vagy ha szőrös a hónaljad. Ha nem tisztálkodsz rendszeresen és alaposan akkor tökmindegy, hogy szőrös vagy nem.
13/14 anonim válasza:
"a szőrnek meg van a maga szerepe"
Jó azért elég sok dolog van a testen, ami evolúció folyamán megmaradt, de ma már semmi különösebb szerepe. Kislábujjtól kezdve az úszóhártyákon át tucatnyi van. Ilyen a szőrzet is.
14/14 Villácska válasza:
Az a szerepe hogy melegítsen, de mivel mai kultúrált civilizációban egyesek még pólót is hordanak ettől megizadnak ha fűt a szőr. Akárhány kg izzadság gátló lehet az emberen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!