Csak Magyarországon divat a 16-19éves fiúknál a hónaj
meg fan szőrzet nyirása? (lent több infó)
Figyelt kérdés
Csak mert látom a filmkeben hogy a fiúknak szőrös és azok is a valóéletben 16-20évesek és egyáltalán nem zavarja őket pl:taylor lautner,david henrie,zack efron(igaz ő idősebb),akkor még egy csomó tinisztárnak és komolyan mondom hogy nagyon nem is láttam akinek le volt borotválva, a fanszőrüket igaz nem láttam de a köldök alatti csikot leborotválják de gondolom a többit nem max csak kicsire vágják. De viszont a magyar srácoknak mind levan.
Ez úgy látszik Magyarországon nagyon elterjedt divat hóbort. Ha nem lenne net,a 90%a nem csinálná.
Csak hogy úgy van,mint egy slágerben ,egy bolond százat csinál .Legalább ebben tűnjünk ki,ha másban már nem tudunk .Legalább ezek az összes szőrzetüket tüntetnék el,bele
értve a hajat,szemöldököt,de még szempillát is.
Minek is vannak azok is .
2013. ápr. 1. 20:34
2/14 anonim válasza:
Nem csak itt.Én a nyáron voltam táborban Holland és Német srácokkal,ők is leszedték.
2013. ápr. 1. 21:18
3/14 anonim válasza:
Én például azért szedem le, mert dzsungelként burjánzik és elég hülyén néz ki úgy, hogy közben meg a felsőtestem tökcsupasz.
2013. ápr. 1. 22:12
4/14 anonim válasza:
Most nem vagyok egy ilyen páwa pláza fiú, de szerintem tré dolog a szőrös hónalj....
2013. ápr. 1. 22:24
5/14 anonim válasza:
Ez már nekem is feltűnt, az amerikai és brit srácoknak szőrös a hónaljuk, de szerintem az a vonal a jó. Járok kondiba és annyira idétlenül néznek ki azok a szőrtelen gorillák a nagy izmos felsőtestükkel szerintem.
Én 19 vagyok és nekem szőrös, sokkal jobb érzés, férfiasabb sztem, és a lányokat se zavarja, sőt inkább azokkal a véleményekkel találkozom, hogy már unják, hogy szőrtelenített tinifiúkat.
2013. ápr. 2. 11:13
6/14 anonim válasza:
szerintem is gáz a szőrős hónalj. de még a fan szőrzetet is annak tartom. nem azt mondom,hogy egy kicsi se legyen ,de ha nagy az már elég undi
2013. ápr. 2. 18:00
7/14 anonim válasza:
Most kezd ez az elnőiesedési hullám terjedni,viszont ha munkahelyre mész és ott nézel meg fiatal férfiakat akkor ott csupasz péniszt nem fogsz látni,ott ki is röhögnék őket.De tény akármilyen filmet nézel nem fogsz csupasz hónajakat látni,ha valakinek dús a fanszőre,bőven elég lenne csak rövidebbre vágni,mint csupaszra,mintha valami kis lányka lenne.Magyar fiúknál sincs mind levágva,de tény sok a lányos fiú.
2013. ápr. 2. 20:28
8/14 anonim válasza:
75%-osnak igaza van,a nők és nem tini lányokról dumálok valóban nem csupasz kisfiúkat akarnak már,valóban unják,hanem férfiakra.Ha valami túl szőrős akkor az rövidre is le lehet szedni,nem kell csupaszra,mint valami kisfiú.
2013. ápr. 2. 20:30
9/14 anonim válasza:
Szerintem meg ez mindenkinek a magánügye. Mindenki azt csinál a szőrével amit akar.Ha valaki úgy érzi jól magát,hogy szőrtelenít,attól még lehet férfias,ugyanakkor engem az sem zavar ha egy nő szőrös.
2013. ápr. 3. 19:50
10/14 Villácska válasza:
Az a fura itt senki se említi meg mi a tiszta.
Most elég nyers leszek. Ha nagy a fanszőröd bepállik a petsed,(lányoknál ugyanúgy igaz) Ha nem borotválod a hónaljad duplán izzadsz és még bent is ragad a szőr között az izzadtság és akkor meg attól bűzlesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!