Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Az baj, hogy nem jelent még...

Az baj, hogy nem jelent még meg a fanszőrzet? 15 éves fiú vagyok.

Figyelt kérdés

2013. jan. 27. 17:35
 1/9 anonim ***** válasza:
42%
Engem nem zavarna. 68/F
2013. jan. 27. 17:38
 2/9 anonim ***** válasza:

Milyen érdekes dolog ez. 14 évesek meg már borotválnák le a pelyheket is .Kicsit későn érő vagy ,kifog nőni neked is .Aztán tartsad is meg.Ez is hozzátartozik a férfiassághoz .

Nekem eddig még semmilyen gondot nem okozott a megléte .

63/F

2013. jan. 27. 18:27
 3/9 anonim ***** válasza:
41%

most hinyolod, egy év múlva meg már nem győzöd borotválni,

103/f

2013. jan. 27. 19:35
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem zavar, hogy nincs, csak tudni akartam normális-e.
2013. jan. 28. 20:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Későn érő vagy,már 12-13 éves korban szokott fanszőr lenni,bajnak még nem baj,de legkésőbb 16-16,5 éves korra kell hogy fanszőrőd legyen,mert ha nincs akkor az már hormonális jellegű probléma is lehet,akkor érdemes orvoshoz menni.HA végre lesz fanszőrőd ne hogy elkezd lecsupaszítani magad,ha túl sok nőne,túl dús elég ha szépen rövidre vágod.Kis növésűeknél,nem tudom az vagy e,de gyakran később nő a fanszőr,később termelődik a sperma is.
2013. jan. 29. 18:50
 6/9 A kérdező kommentje:
Kisnövésű vagyok. Köszi a válaszokat.
2013. febr. 1. 20:10
 7/9 anonim ***** válasza:
akik kisnövésűek azok sokszor később fejlődnek,van hogy 15-16 évesen úgy néznek ki mint egy 6-7.-es iskolás,de azért 16-17 éves korukra utolérik a társaikat,még ha nem is lesznek magasak.
2013. febr. 2. 14:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Semmi baj, majd kinő pár év múlva, és nem győzöd borotválni, vagy szőrtelenítő krémmel lekapni, mert csak gond van vele (beleragad az ondó, ha maszturbálsz, viszket, ...)
2013. febr. 15. 14:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor ezért van akik kisnövésűek azok elég nagy arányban későnérőek,fejlettlenebbek sokáig társaiknál.Semmiképp nem kezd madj borotválni a fanszőrőd,mert a lányos fiúk csinálják,akikben nagyobb a femin hajlam.Ha csupasz fa8rokkal megjelenél valami nyilvános zuhanyzóba a férfiak bizony körbe röhögnének csupasz pélóval.Ha később túl sűrű l enne akkor sem kell tök csupaszra leborotválni,lehet azt rövidre vágni.De akármilyen filmet ha megnézel nem csupasz hónajú,ebből kiindulva nem csupasz tö8kű filmsztárok rohangálnak,nem divat,csak a fiatal fiúk akarják egymás között erre buzdítani egymást.Semmi férfias látvány nincs egy tök csupasz férfi testen,az nem férfi test,hanem fiú max.
2013. febr. 16. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!