Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 14 éves vagyok, és a nemiszerv...

Dzsugaswily kérdése:

14 éves vagyok, és a nemiszervem állva 11,5cm az kevés? Mert még gondolom nőni fog?!

Figyelt kérdés
2013. jan. 26. 01:27
 1/6 anonim válasza:
elvileg az ember nemi szerve 22 éves koráig nő.. úgy hogy most még ne aggódj a méreten...
2013. jan. 26. 01:29
 2/6 anonim ***** válasza:
csinálj nyujtó gyakorlatokat ,,2 cm garantált de időt kell adj neki...fogod a farkad és huzod erősen majd abba hagyod majd ujra kezded csinálni.
2013. jan. 26. 09:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Sem az 1 es,sem 2 es válasza nem helytálló.

A nemiszerv növése a nemi érés befejezéséig tart.

Növését a jelenlegi tudományok közt semmivel nem lehet

befolyásolni .Megnyugtatásul a fiúnak válaszul,bőven van ideje még arra,hogy növekedjen .

2013. jan. 26. 12:19
 4/6 anonim válasza:
nekem 16 volt 14-évesen
2013. jan. 26. 20:19
 5/6 anonim ***** válasza:
14 évesen nekem is elég kicsi volt, paráztam is miatta sokat, és 22 éves koromban is 11 volt ugyan úgy mint 14 évesen... sok komplexusom is volt emiatt, sőt több barátnőm is azért dobott mert nem tudtam eleget nyújtani nekik, sok időbe tellett mire rájöttem, hogy nem a kukim méretén múlik, a szex minősége, van már rengeteg könyv a témáról, és van 2 kezem és egy nyelvem is...
2013. jan. 26. 22:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Rendben! Köszönöm mindenkinek!
2013. febr. 3. 03:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!