16 éves korom óta nem merem megfogni a heréimet, és megnézni sem a nemi szervemet. Nem tudom mit lehetne tenni.25 vagyok, mit csináljak? Ugye nem vagyok rákos?
16 évesen elkezdtek fájni a heréim, és vérképből az jött ki h gyulladásom van, ami elmúlt elvileg. nah onnan tól kezdve nem merem megnézni, és megfogni. azonban nagyon érzékenyek a heréim a mai napig, ha melegben vannak akkor még jobban. és nem tudom, olyanok vannak a fejemben h biztos rákos vagyok, biztos elhaltak a heréim, biztos elüszkösödött a farkam, vagy elhalt egy része, vagy kilyukadt a herezacskóm, és ilyenek... nagyon félek ezektől, főleg a ráktól, nem tudom remélem nem rák. az utobbi időben volt ultrahangom teljes hasi, illetve vagy 10 vérképem ( sajna beteg voltam de nem ezzel) és a leleteim JÓK, azonban nagyon félek, hogy mi az isten lehet velem. és mintha annak idején valami víz lett volna a herém körül mikor még fiatal voltam 16, és akkor úgy megijedtem hogy azóta nem merek se hozzányúlni, se megfogni. 25 éves vagyok. mit tehetek?:S
25F
1 kérdés: pisilésnél mi van?
folyadék a gyulladás miatt volt ott, amúgy meg fel kéne keresni egy orvost es egy pszichológust.
Az a legnagyobb baj,hogy magadnak beképzelsz dolgokat.
A herék meg nagyon is érzékenyek. A makk is,főleg
akiknek fitymájuk is van .Saját testrészeidet azért nem
ártana végigtapogatni,és megismerni.Különben hogy tudsz
különbséget tenni a változások közt.A heréket valóban egy
folyadékkal telt burok veszi körül,ez védi meg a kisebb ütésektől . A 6 os válaszoló meg ne rémüldözzön,hogy
szűz még.Majd eldönti mikor fog ezen is túl lenni.Jobb is
hogy ilyen lelki állapotban nem is ezzel foglakozik.
Még újabb kudarc is érhetné .
Összességében én is egészségesnek látlak testileg,ahogy az
orvosok . A gondolkodás módodon kell változtatnod és
minden frottul megy már.A siker élmények nagyon sokat számítanak nálad .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!