Fiúk, férfiak! Tudtok akkor pisilni, amikor mellette kakilni is nagyon kéne, de arra nincs lehetőség?
Kocsiba nekem is van minden ami kellhet a baltától zsinórig minden!Aki kocsival jár annak könnyű!
De én napi 5-6 órát utazok tömegközlekedéssel kb 15 éve.
És 5-6 óra alatt a vonat-busz kirázza az emberből azt ami benne van.
Ti istenek vagytok, h SOHA nem felejtetek el zsepit vinni magatokkal?
Nálam szinte mindig van, de évente néhány alkalommal előfordul, h otthon hagyom.
Ha ismerőseimnek kell zsepi és nincs náluk, a társaságban hozzám fordulnak először zsepit kérni, mert nálam szokott lenni, de sajnos már 2-szer is azt kellet mondanom nekik, h nincs nálam.( a többi 500 alkalommal tudtam adni).
Ja én voltam a 3.
meg a tegnap 12:06
Pisilni lehet nem kulturált helyen is a kakilás az már más.
Benne van a kérdésben, h "kulturált hely" ?
Pisilni még egy forgalmas városi parkban is lehet, ha az ember kifigyeli, h mikor nem jön senki és egy perc alatt meg is van az akció,
de kakilni és közben forogni + figyelni és ha jön valaki akkor áttotyogni a bokor másik oldalára, mert a kakilás nem egy perces munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!