Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fiúk, férfiak! Tudtok akkor...

Fiúk, férfiak! Tudtok akkor pisilni, amikor mellette kakilni is nagyon kéne, de arra nincs lehetőség?

Figyelt kérdés
Én nem tudom a kettőt különválasztani, hiába koncentrálok arra, hogy csak a pisi jöjjön, rögtön indulna a nagydolog is.
2009. szept. 19. 23:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
45%
Szia! Én igaz, nő vagyok, de papírzsepi azért mindig van nálam. Nem csak megfázás esetén hasznos. Ki tudja mikor kellhet és mire...
2009. szept. 21. 17:03
 12/24 anonim ***** válasza:
22%

Kocsiba nekem is van minden ami kellhet a baltától zsinórig minden!Aki kocsival jár annak könnyű!

De én napi 5-6 órát utazok tömegközlekedéssel kb 15 éve.

És 5-6 óra alatt a vonat-busz kirázza az emberből azt ami benne van.

Ti istenek vagytok, h SOHA nem felejtetek el zsepit vinni magatokkal?

Nálam szinte mindig van, de évente néhány alkalommal előfordul, h otthon hagyom.

Ha ismerőseimnek kell zsepi és nincs náluk, a társaságban hozzám fordulnak először zsepit kérni, mert nálam szokott lenni, de sajnos már 2-szer is azt kellet mondanom nekik, h nincs nálam.( a többi 500 alkalommal tudtam adni).

2009. szept. 21. 17:54
 13/24 anonim ***** válasza:

Ja én voltam a 3.

meg a tegnap 12:06

2009. szept. 21. 17:55
 14/24 anonim ***** válasza:
35%
Azért írtam ilyen sok hozzászólást, h jól le tudjatok pontozni, mert én ezek szerint nem viselkedek felnőttként, vagy csak egyszerűen hülye vagyok.
2009. szept. 21. 17:56
 15/24 anonim ***** válasza:
50%
pusztuljak meg, ha értem, melyik az a kulturált hely/ szitu, ahol pisilni még lehet, de kakilni már nem?!
2009. szept. 21. 18:25
 16/24 anonim ***** válasza:

Pisilni lehet nem kulturált helyen is a kakilás az már más.

Benne van a kérdésben, h "kulturált hely" ?

2009. szept. 21. 18:39
 17/24 anonim ***** válasza:
79%

Pisilni még egy forgalmas városi parkban is lehet, ha az ember kifigyeli, h mikor nem jön senki és egy perc alatt meg is van az akció,

de kakilni és közben forogni + figyelni és ha jön valaki akkor áttotyogni a bokor másik oldalára, mert a kakilás nem egy perces munka.

2009. szept. 21. 18:42
 18/24 anonim ***** válasza:
Ne haragudjatok, hogy beleszólók, nő vagyok, rengeteget utazom, de elképzelni nem tudom, hogy egy - az előttem szóló példája szerint - városban ne találjak 5 percen belül egy presszót, éttermet, mcdonaldsot, kínai büfét, benzinkutat, nagyobb áruházat, vasútállomást, nénikémtudjamit, ahol elvégezhetem a szükségleteimet. Őszintén, milyen gyakran láttok nőt guggolni egy bokorban bármelyik parkban, vagy az autópálya/országút mellett? Nem gyakran igaz? És férfit? Azt hiszem ez hozzáállás kérdése is. Egy nőben több a szeméremérzet, tehát utolsó pilanatig próbál megoldást találni, míg a férfi (bocsánat, akire ez nem érvényes!) hamarabb dönt úgy, hogy gyaksilag bárhol előkapja és könnyít magán. pl.Bp.Nagykörút, hírdetőoszlop! még a férjem sem hitt a szemének!Mindezt kávézók, éttermek garmadája között, és 2 saroknyira az oktogontól (meki,kfc, amit csak akarsz).Szóval szerintem ez csak kreált probléma, a mai világban tényleg megoldható, ha az ember egy kicsit is talpraesett.
2009. szept. 21. 19:04
 19/24 anonim ***** válasza:
Akkor nézz szét a rákosligeti vasútállomáson is, ott az erdő2 percre, de étterem +, ilyesmi nincs
2009. szept. 21. 19:27
 20/24 A kérdező kommentje:
19:04-es hölgy! Nehogy azt mondd, hogy csak úgy bemehetsz étterembe, kávézóba vagy cukrászdába vécézni úgy, hogy nem fogyasztassz? Már a mekiben meg a burgerkingben is blokkot kérnek a rötyinél, és csak akkor mehetsz be, ha eszel/iszol is valamit!
2009. szept. 22. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!