Fitymaszűkületem volt és megműtöttek, ez ilyen kell hogy legyen?
fitymaszűkület, operálás, MEGHALÁS!!!! életemben nem éreztem ilyen fájdalmat, volt valaki ilyenen? Bazz fél bőrt levágták, utánna olvastam itt azt irta valaki hogy egy pici bemetszés lessz az egész, ugy is készültem rá, aztán kicsi sokkot kaptam mikor megláűttam mekkorát nyisszantott le, nektek is ilyen volt?
Most hogy fog kinézni????? ..... :((((((((( bazz k*rvára fály...
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem pl úgy alakult, hogy a metélés után ugyan nem volt semmi gáz, hiszen pici voltam, de sok évvel utána a makk kiszáradt, most kérges, gusztustalan kinézetű, foltos, mintha nemibeteg lennék....
ezt előre nem lehet tudni sajnos, bár nem mindenkinél van....
Nekem még 20 év után is kijött egy varratdarab... a helyén a lyuk elég ocsmány, mert gyűjti a szennyeződést, amit időről időre el kell távolítanom onnan, mert büdös is...
(Ennyit a higiéniáról és az esztétikus péniszről)
És persze a makkra tapadt, azt lökésenként feszítő bőrcafatkák miatt meg élvezhetetlen a szex, amit mindig is drogokkal űztem.... hát ennyi a történetem nagyjából....
Senkinek nem ajánlom a körülmetélést...
Fúúú sajnállak nagyon :S
Én lány vagyok és örülök, hogy nincsenek ilyen problémáim.
Kitartást neked^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!