Fitymaszűkületem lehet? Többi lent. Egy kicsit kacifántos a történet.
Sziasztok!
3 hónapja eltávolították a fitymafékem, mert akadályozta hogy simán hátramenjen a fityma makkon(feszült), magyarán rövid volt. Az orvos azt mondta akkor,hogy nincs szűkületem hanem a fék rövidsége miatt megy nehezen hátra.
Na de a probléma a következő merev állapotban, mert nyugalmi állapotban jó,hogy nem megy annyira simán hátra kb a makkom közepétől van egy pont ahol kicsit nehézkesebben megy hátra, de, ha azon túl megy utána már jó.
De hogy még kacifántosabb legyen a történet van amikor már a makkom elején kicsit nehézkesebb a hátrahúzás,de ez nem mindig van így szóval valamikor az elején már valamikor csak a közepénél sőt műtét után kb az első 2-3 hétben teljesen jó volt hátra tudtam húzni simán.
Szóval most nagyon nem tudom mi van:O
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Valószínűleg szükületed van,meleg vízben merev állapotban a pénisz húzkodást ha próbáltad és nem segített a fitymád nyújtásában akkor irány az urológus,de jobb ha fityma plasztikát választod,mert ott megmarad a fitymád,kerüld el a körülmetélést.
JObb ha orvos látja ő többet tud mondani.
Köszönöm a válaszokat!
Ohh nagyon remek. Amúgy még nem próbáltam vízben húzogatni,de neki kezdek aztán meglátom hogy javul ,ha nem látok javulást akkor meg orvos.
Igen, halottam/olvastam a sok rossz tapasztalatról meg nekem sincs ínyemre ez a körülmetélés dolog.
Szóval bármi áron meg akarom tartani a fitymámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!