Fitymaszűkületem van mit tegyek?
5 évvel ezelőtt én sem akartam orvoshoz menni ehhez hasonló problémával. Most 20 évesen műtöttek fitymaplasztikával. Időbe tetesd rendbe, még mielőtt elkezdesz rendes nemi életet élni.
Ha gondolod privizz rám szívesen megosztom veled a tapasztalataimat!
20/F
Ha hátra tudod mereven is húzni,de kicsit fáj,akkor még időben el lehet csípni a szükületed és helyre hozni.
Otthon,este fürdéskor(ha már megfürödtél és megmostad a péniszed is) állítsd fel és amikor már mereva péniszed 1 percig húzkod rajta a bőrt,a fitymád fel és alá és napok,1 hét alatt is látni és érezni fogod,hogy könnyebben tudod hátrahúzni a fitymád mert tágul a bőr rajta.Ezt csinálhatod pár hétig,de ha ezzel a módszerrel nem lenne javulás akkor urologushoz kell menned.
Urologusnál viszont vigyázni kell és ha körülmetélést ajánlaná akkor nem bele menni.Hanem a fityma plasztikát választani,ahol megmarad a fityma,akár több orvost is megkeresni és elmondani,hogy a fitymádat meg akarod tartani
.De sokszor elég a szükülethez és nálad még enyhe szükületről beszélhetünk,ahol az otthoni húzogálos,fürdésközbeni verzió is segíthet,vagy ha mégis urologushoz mész akkor akár egy kenőcs is elég lehet rá.
Ha nem jön be a fürdözös módszer akkor nyugodtan egyedül keress fel egy uroloust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!