Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkületem volt és...

Fitymaszűkületem volt és megműtöttek, ez ilyen kell hogy legyen?

Figyelt kérdés

fitymaszűkület, operálás, MEGHALÁS!!!! életemben nem éreztem ilyen fájdalmat, volt valaki ilyenen? Bazz fél bőrt levágták, utánna olvastam itt azt irta valaki hogy egy pici bemetszés lessz az egész, ugy is készültem rá, aztán kicsi sokkot kaptam mikor megláűttam mekkorát nyisszantott le, nektek is ilyen volt?

Most hogy fog kinézni????? ..... :((((((((( bazz k*rvára fály...

2009. szept. 14. 20:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
egy képet megnéznék róla :)
2009. szept. 14. 20:53
 2/15 anonim ***** válasza:

kend be mindig gyulladáscsökkentő krémmel, pl bepanthennel és akkor gyorsabban gyógyul.

22/L

2009. szept. 14. 20:54
 3/15 A kérdező kommentje:
fáj mint a szar.... :( valaki el tudná mondani mi az előnye és a hátránya ennek? valami szexben, vagy higénikusabB?
2009. szept. 14. 20:56
 4/15 anonim ***** válasza:

Barátocskám....Körül-metéltek ahogy engem is 5 éve.

2-3 napig fájni fog, utána még 1 hétig kellemetlen érzés lesz az hogy az alsógatyád érintkezik a szabadon maradt érzékeny makk-al. De meg szokod,és nem fog ez zavarni egyáltalán.

Csak előnye van,és sok nő szereti ezt.:)

Higiénikus..mindig tiszta és ápolt lesz.

Nem 2 perces pasi leszel az ágyban..

Hátránya:

1-2 sötét és tudatlan s@ggfej.. lezsidózhat a fürdőben, ez nem kellemes érzés.

Üdvözöllek a Blankolt Férfiak klubjában.

:D

33/F

2009. szept. 14. 20:59
 5/15 anonim ***** válasza:
hát én nem vagyok pasi, az előbb én írtam, de nincs sok előnye szerintem, ha bajod volt kötelező volt a műtét, semmiben sem fog megakadályozni, ha meggyógyul.
2009. szept. 14. 21:00
 6/15 A kérdező kommentje:
nah jó akkor, amugy meg ugy is zsidónak becéztek egy ideig, az ilyesmit nem veszme magamra, elég durva beceneveket adtunk egymáésnak :) kössz ez jól esett :D :D :D :D
2009. szept. 14. 21:01
 7/15 A kérdező kommentje:
fááááj vazzz... 2-3 napig?? az sok :(((((((
2009. szept. 14. 21:02
 8/15 A kérdező kommentje:
az elsőnek, inkább ne nézz ilyesmit, ugy kezdődött hogy inekciózták, nem volt kellemes érzés mikor 6-7 helyre beszurta ott lenn........ utánna lézerrel levégta a bőrt, akkor elkezdtem mondogatni magamban h ez csak egy rossz álom és mingyárt felébredek, utánna az is érdekes volt mikor bevarták, 2 cérnaszerűséget is elhasznált :O azt mondta kicsit nagyobb a többinél, valahogy akkor nem örültem neki, utánna egy óráig reszkettem picit, meg fájt nagyon, most picit kezd mulni de nem merek elmenni vécére xD ...... rosszul is voltam a végén meg minden... legrosszabb nap az életemben :P pedig a fogorvost is megszivtam párszor...
2009. szept. 14. 21:06
 9/15 anonim ***** válasza:

Az első érzéstelenítő injekció a makkba....

Jesszusom .... amíg élek el nem felejtem el azt a fájdalmat. a vérnyomásom 200 ra ment fel, és kiugrottam volna az ablakon,ha nem lettem volna lekötözve bőrszíjjal.

El fog múlni a fájdalom,nem kell parázni, 2-3 nap..addig meg kitartás.

20.59-es

2009. szept. 14. 21:11
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
a bemetszés akkor van, ha rövid féked van. ha erős fitymaszűküléted van, ami fáj is, meg minden baj van vele, akkor biza körülmetélnek....ha nemvolt olyan vészes, inkább mondtad volna, h ne metéljenek körül :D
2009. szept. 14. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!