Hereviszér műtétet életbevágóan fontos megcsináltatni?
Voltam urológián és közölte velem a doki hogy a zacskónál kicsit fentebb ilyen nem is tudom hogy mi is ez viszér ? Lehet hogy nem jól emlékszem rá a lényeg az hogy kicsit több ér látszik és tapintható a remélem érthető lesz.. :P
Ez nekem évek óta így van és nem fáj a kérdés az lenne hogy ezt muszáj e megműtetni vagy sem?
A Doki azt mondta nem lehet majd gyerekem ez miatt vagy nem tudom mondjuk ez engem kölönösen nem érdekel.
Csak az érdekelne hogy elöbb utóbb meg kell e csináltatni ezt vagy ezzel lehet élni ?
Köszi előre is remélem pontosan írtam ;)
Meg még arra kiváncsi lennék hogy ez mitől alakulhatott ki?
De tényleg évek óta így van és nem fáj meg semmi néha szokott nagyon kicsit de nem is fáj inkább csak olyan kellemetlen és utána semmi időváltozáskor ahogy észre vettem .
Ez a 17-21 éves fiuk kb 47% érinti.Ahogy olvastam az oka,
a hirtelen megnyúlás ,testnövekedés.Ez főleg a sportoló fiuknál tapasztalható .A herében lelassul a véráram,pangás keletkezeik.Ez károsan hat a herére,ezt követőleg a spermium termelésre,életképes sperma termelésre .Súlyosabb esetben az egész here életképtelenné válik,és eltávolítása sem kizárt .A here vénájában keletkezik a szűkület,ezt kell megszüntetni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!