[! FONTOS! ] Mit lesz? Mit irassak be?
Holnap egészségügyi vizsgálat a suliban és az osztályfőnök csak ma jelentette be. nem mondott róla semmit csak felírta a táblára: egészségügyi vizsgálat.
Ez most hogy is megy? 6.-os vagyok és félek hogy pucéran fog vizsgálni a doki mások előtt... ez olyan megalázó :'(
Amyám azt mondta szerinte csak hallás és kátás lesz, de bízhatok benne? 30 éve járt 6.-ba.. 3.-ban vagy 4.-ben volt ilyen hallás látás... 5.-ben nem volt semmi Most mire számíthatok? NORMÁLIS VÁLASZOKAT VÁROK.
bocs gyorsan írtam...
*látás
Nekünk hatodikba lekellet vetkőzni alsónadrágig és megnézte hogy van e gerincferdülésünk meg megnézte a középsőnket.
Most 8-adikos fiú vagyok.Lányoknál is csak asszem fehérneműig kell.
Ne félj túl lehet élni :)
Akkor hozzánk képest nektek szerencsétek van vele...
A miénk is öreg ráncos mogorva banya.Arca teljesen fehér annyi smink van rajta kövér piros száj.Szemét is zölddel meg pirossal festi szőke haj mellé.Lufifenék (alig fér el a védőnői szobában.)koromfekete fogak.Mindíg menekülünk előle.Legutóbb mikor injekciót kaptunk bezárkóztunk a wc-be és beszorítottuk az ajtót.Végül az lett hogy vagy kimegyünk vagy mindenki igazgatóit kap.
Nem is az injekció miatt féltünk hanem attól a nőtől.Beadja az injekciót még ki sem húzta a tűt hajlítgatja lefelé.Volt már olyan osztálytársamnak beletört.
1. válaszoló
hogy nézte meg a középsődet alsógatyában???
normális válaszokat kérek +megy értük a hasznos zöld kéz :D
1.Eddig minden választ én írtam :D
2.Lefektetett az asztalra az alsógatyám derékrészét megemelte és benézett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!