Miért hasonlítják körülmetéléshez?
Nem vagyok metélt,de azért különbséget tudok tenni a 2
féle beavatkozás között .Mikor egy féket elvágnak ,más lesz
a formája hátrahúzott állapotban .De ez történik a szükűleteseknél is.A makk teljes egészében láthatóvá válik .Csak fék elvágása után ,van mit visszahúzni,k.metélés után
meg már nincs .Fék elvágása után ugyan úgy működik,mint a
fitymával rendelkező,normális hosszúságú fékkel .
A fék elvágási helye,a kis heg,csak hátrahúzott állapotban látható.A k.metéltnél meg bármilyen állapotban
azonnal .
Nem. Vagy nem feltétlen. Ha rövidebb a fityma akkor igen.
Az meg, hogy össze vissza írnak mindent, hát... Ilyen képzett és széles látókörű az itt lévők csapata. Így fogadd meg a tanácsukat.
A fitymák hossza is egyénenként változó.Te valószinü nem a hosszúakhoz tartozol
Merevedéskor a fityma normál esetben is legalább a makk
feléig hozzányúlás nélkül is felcsúszik .Ehhez aztán már nem sok kell hogy mögé is kerüljön .
nekem hosszú fitymám van:d
Tehát magátol le fog csúszni a fityma?:s
Szerintem már megválaszolták a kérdést, de akkor leírom én is:
Van, akinek magától hátracsúszik a fitymája, van, akinek nem. Általában annak, akinek rövid a fitymája és kellően laza a fitymájának a nyílása – de láttam már szűk fitymával rendelkező faszit is mereven úgy, hogy a makk egy része kilógott magától...
Na most, ezen persze a fék eltávolítása változtathat – de pl. az én esetemben nem valószínű, mert a fék már most is kellően laza és nem igazán csinál sok mindent, a fitymám meg eléggé hosszú... szóval valószínű, hogy nekem nem okozna változást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!