Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért hasonlítják össze...

DubstepMan kérdése:

Miért hasonlítják össze Toby-t és PewDiePie-t?

Figyelt kérdés
2012. okt. 27. 22:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert hát ugyebár mind a ketten Let's Playerek, és olykor ugyanazt a játékot játsszák, de szerintem gölösleges összehasonlítani. Mindketten más stílus, én speciel mindkettőjüket nagyon szeretem, de sajnos az idióta fanwarokban harcolók azt hiszik hogy köztük ilyen netháború van, és ebben az alegjobb hogy ez nem is így van, Toby és PewDie egyáltalán nem utálják egymást. Ez a hülyék agyszüleménye.
2012. okt. 31. 18:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Kössz. Amúgy nekem Toby a kedvencem.
2012. nov. 10. 20:01
 3/4 Hitsugaya Lau válasza:
én sem tom :D nekem is Toby a kedvencem :3
2013. febr. 24. 17:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Számomra meg pont h Toby egy agyhalott balf*sz ...Számomra nagyon idegesítő és ellenszenves a pali...affektál nagyon és unalmasak is a videói.De egyébként teljesen igaz h fölösleges összehasonlítani őket és azis nagyon igaz h barátok :)
2013. ápr. 25. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!