Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért hasonlítják nemi betegsé...

Miért hasonlítják nemi betegségek tüneteit ételekhez?

Figyelt kérdés
Olvastam itt már grízes kisajakról, hagymás-tejfölös szagú hüvelyváladékról, fokhagyma szagú meg túrós állagú folyásról és hal szagú punciról. Könyörgöm, miért pont ilyenekhez kell hasonlítani?! Csak szerintem undorító?
2009. okt. 27. 19:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

akkor te mihez hasonlítanád pl a halszagú váladékot?

és hogy magyaráznád el vkinek h mi az a szag ami már bajra utal? hmm?

2009. okt. 27. 20:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Csípős szagú, szúrós szagú, erőteljes szagú(ha ezt nem érti valaki,akkor annak rohadhat is,az sem fogja érdekelni).Egyébként meg van pár jellegzetes szagú vegyi anyag is.A szín ugye adott,nem kell a tartásmártáshoz meg vaníliasárgahoz hasonlítgatni.Az állagra meg megintcsak megfelel a darabos,sűrű stb. Szerintem.
2009. okt. 27. 20:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ki kell, hogy ábrándítsalak. Az egészségügyben hivatalosan is ezeket a jelzőket használják. Ha egyszer ezzel lehet jellemezni... A halszagú például egy tipikus fertőzésnek a tünete, akár tenyésztés nélkül is tudni lehet, annyira jellemzi...
2009. okt. 27. 21:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát jó.. Feladom :D Csák hát olyan izé, hogy egy komplett menüt a "bugyiba pakolnak" :D
2009. okt. 27. 23:50
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
még a doki is kérdezi, hogy milyen a folyása túrós darabos? hát ha ezt használják, akkor fogadd el!
2009. okt. 28. 06:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!