14 évesen mit kezdjek ezzel?
Figyelt kérdés
Nemrég felfedeztem,hogy eléggé fáj a fenekem..este mosakodáskor érztem hogy valami "kitülemkedés" van a végbélnyílásomon...gyorsan megkérdeztem anyumat és azt mondta hogy aranyér.És utánna olvastammeg néztem képeket de nem valami megnyugtató..most ha nagyon erőlködöm székelés közben akkor lehet valami baj meg mit csináljak mert eléggé faj és nem egy kellemes érzés..köszönöm előre is..2013. febr. 13. 13:53
1/6 anonim válasza:
Vegyél rá körömvirágkrémet, de ez nem biztos, hogy segít, attól függ mennyire előrehaladott. Vagy ha bemész a patikába, kérsz vény nélkül kapható aranyér kenőcsöt. Reklámoz egyet a TV, de nem jut eszembe a neve. 1300 Ft körül van. Ha az sem segít akkor irány a doki. Ja, és rostdús táplálkozás, sok folyadék!
3/6 A kérdező kommentje:
Egyenlőre kenőcs van tegnap óta kenem de semmi,hát ha tőlem kérdezted igen hallotam róla
2013. febr. 13. 14:29
5/6 anonim válasza:
Használj kúpot is a kenőcs mellé! Kell pár nap, mire múlnak a tünetek.
6/6 anonim válasza:
aranyered van,reparon kenőcs is jó neki,másnak is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!