Mennyit fizetnek azért, ha spermadonor leszek?
Sziasztok!
Sajnos manapság egyre gyakoribb, hogy a nők nem találnak megfelelő személyt, aki a gyermekvállalásban megfelelő partner lehet. Sokan ennek ellenére belevágnának akár az egyedülálló anyaságba is. Mások megtalálták életük párját, azonban előfordulhat, hogy neki különféle okok (meddőség, magtalanság) miatt nem lehet babája, és spermája nem alkalmas mesterséges megtermékenyítésre sem, vagy valamilyen átörökíthető genetikai betegségben (pl. hemofilia) szenved. Ezen túl ott vannak a leszbikus párok, akik szintén nem akarnak lemondani az anyaság örömeiről. Ezekben az esetekben lehet szükség egy spermadonor igénybevételére. Ha valakit érint a kérdés, utánaolvashat ezen a weboldalon: [link]
Üdv!
sajnos én alkalmatlan vagyok: pedig erős, okos, ügyes, szép vagyok: megfelelek minden téren, ami belekezdek az minden sikerül, de sajnos van egy öröklődő kromoszóma mutációm; én is örököltem, nővérem még a kórházban meghalt 10évvel előttem; ő beteg is volt, én csak hordozó lettem
:S:S:S pedig nagyon megörültem ennek a mellékállási lehetőségnek:D
Sziaztok,
hú dejó hogy pasinak születtem, egy nőnek 35 éves koráig meg kell találnia élete párját, ha gyereket akar vállalni, egy pasi meg még 50 évesen is simán keresgélhet...
kedves Lányok, ha esetleg pasi nélkül vagytok, de férfi társ nélkül egyedül is tudod vállalni a szülést, erre az esetre hoztam létre egy ilyen spermadonor blogot:
ez nem tréfa, én tök komolyan gondolom ezt a segítséget.
ja azt elfelejtettem odaírni hogy ha leszbikusok jelentkeznek, a megtermékenyítés lehet mesterségesen is (inszemináció) szóval nem gond.
én amúgy Budapesten élek.
na oké minden jót, remélem tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!