Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mennyit fizetnek azért, ha...

Mennyit fizetnek azért, ha spermadonor leszek?

Figyelt kérdés
Azt hallottam fizetnek azért, ha ondót adok. Valakinek nincs tapasztalata? Mennyit? Hova érdemes menni? Vagy valami?
2009. szept. 4. 23:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
52%
itt magyarországon ez a biznisz nemigen virágzik
2009. szept. 4. 23:55
 2/16 anonim ***** válasza:
75%
Csatlakozom az előttem szólóhoz, nálunk ma még nem ezek a bankok virágoznak.
2009. szept. 5. 00:07
 3/16 anonim ***** válasza:
57%

Ehhez még várni kell egy-két évtizedet.

Ez egyenlőre Amerikában virágzik. Vagy ott már ki is virágzott. De azt tudom, hogy a donor nem kap pénzt. Vagy ha kap, akkor nagyon minimálisat. Ugyan is a spermát *jótékony célra ajánlja fel.

*kutatás, mesterséges megtermékenyítés, tesztelés

2009. szept. 5. 00:35
 4/16 anonim ***** válasza:
56%
De régen kapott pénzt érte ,mint a véradásért is. Így csábították ugyanis be az amcsikat, de nem nagy összeget kapott. 5-6 dollárt, kb egy pizza árát. Itt Mo-on egyikért sem jár pénz.
2009. szept. 5. 01:09
 5/16 anonim ***** válasza:
91%
DE jár pénz érte! [link] Itt úgy olvasom, hogy 10000 Ft, de max négyszer mehetsz és csak akkor kapsz pénzt, ha megfelelt a spermád.
2009. szept. 5. 23:28
 6/16 anonim ***** válasza:
68%
Ez nem olyan egyszerű. Számos vizsgálaton kell átesned, hogy megfelelsz-e a szigorú előírásoknak. A férfiak 98%-a nem felel meg.
2009. szept. 29. 17:33
 7/16 anonim ***** válasza:
60%

Engem még évekkel ezelőtt az egyetemen etetett azzal az egyik évfolyamtársam, hogy ő rendszeresen szokott donálni spermát spermabankoknak és ezért egy csomó lóvét kap.

Hogy ez igaz-e vagy nem azt nem tudom. Akkoriban se tudtam eldönteni, hogy elhiggyem-e neki. Azt se tudom, hogy konkrétan hol van ilyen spermabank, ahová állítólag járt.

2010. febr. 7. 17:23
 8/16 anonim válasza:
81%
Jelenleg 15.000.- forint mintánként. De ne gondold, hogy 2 naponta behívnak mintát adni. Jah és el is kell jutni addig, hogy egyáltalán mintát adhass. Még pszichológushoz is menni kell aki simán kivágja a jelentkezők felét még az első körben.
2010. okt. 16. 20:25
 9/16 Szása Petrosevics válasza:
45%
2010. dec. 2. 18:39
 10/16 anonim ***** válasza:
55%
Én múltkor találtam egy csekket a lépcsőházban :D Spermabank és 4000 Ft :D
2011. márc. 22. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!