Hogyan lehetek spermadonor?
Nem tudom, de tényleg menj már be a spermabankba, aztán írd meg, mit mondtak, Engem is érdekel, hogy mik a feltételek. De engem csak érdekességképp, mert nő vagyok. :P
Amúgy legtöbbször az orvostanhallgatókat kérik fel ilyesmire, úgy tudom, hogy azért az intelligenciaszint is legyen már biztosítva... :D
de ugye tudod, h akkor lesz egy csomó ismeretlen gyereked?
Ha ezt így el tudod fogadni, tisztában vagy vele akkor jó.
Nekem furcsa XD hiszen a gyerek az a szülőknek egy része, belőlük van, és ha egyszer majd családot alapítasz nem lesz fura?
Van egy olyan érzésem, hogy akárki nem is lehet spermadonor. Kolompár Rómeónak biztos nemet mondanak, ha csak úgy bemegy az utcáról. :D
Én úgy tudom, max. 4 gyerek születhet egy-egy donortól.
Furcsa, az tény, én nem is lennék ilyenre képes szerintem, ha férfi lennék, mindig arra gondolnék, milyen élete lehet a gyerekemnek, ha lett egyáltalán, de lehet, az orvostanhallgatók másképp fogják fel, talán úgy vannak vele, hogy legalább segítettek egy családon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!