Figymaszukuletem honnet tudhatom meg hogy sulyos e ill. Milyem beavatkozas szukseges?
Nagyon sajnálom hogy nem jót tudok írni neked .
Itt nem lesz más megoldás mint a körülmetélés .
Ha már ez van fordulj orvoshoz mennél előbb .
A magán rendelést hagy ki ebből .Ezt mindenképp kórházban végzik el .
Ez így van! Van több mindenre is lehetőséged, csak körültekintőnek kell lenni, és nem bef*sni az orvostól, hanem kiállni magadért, a te saját akaratodért, érdekeidért, amit csak higgadtan, hideg fejjel lehet intézni! Az előző hozzászólót szerintem mindenképp hallgasd meg, mert érdekes lehet, amit elmesélne neked!
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..
Itt viszont azok a módszerek vannak, amelyekkel megoldhatod a szűkületedet, amihez akár segítséget is tudsz kérni attól, aki ezeket taglalja. Érdemes elolvasni!
A teljes korulmetelesnek is vannak fokozatai a nagyon szuken hatravagott es a laza megoldas kozott. A laza TKM-nel siman raerhet a bor a makk peremere.
Ha nem akarsz egy nagyon hatravagottat, keress olyan orvost aki csak az orvosilag szukseges minimumot tavolitja el. Ez a minimum viszont nem mindig a beszukult resz, hanem attol nagyobb terulet. A beszukulestol ugyanis keletkezik egy borelvaltozas, elfeheredik a bor, amit le kell szedni.
A nagyon erős szűkületnél is van remény, bemetszés szerintem működhet... most még időben vagy, hogy szólj, NE vágják le az egész fitymát.
Én nagyon megjártam a teljes körülmetéléssel, jobb lett volna egy bemetszés. SOha nem lehet helyrehozni, szóval te még MOST figyelj oda magadra, mert más nem fog!
A fitymszűkület megoldása műtéti: a beszűkült fitymát el kell távolítani. Ha megkérdezel 10 orvost, akkor 10 ezt fogja javasolni.
Ha tudsz egy kicsit németül, akkor mellékelve egy leírás képekkel:
Érdemes megcsináltatni, sokan még a kisfokú szűkülettel is megcsináltatják a körülmetélést, sőt megelőzésképp is sokan kérik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!