Tudtok olyan esetről, amikor a here visszértágulat többszöri műtéti beavatkozás ellenére is sorvadással és ezáltal meddőséggel végződött?
semmi baj. azért erre nagyon nehéz felkészülni. igazából elsősorban olyanok válaszának örülnék, akikkel megtörtént vagy olyanokét, akiknek van ilyen a közvetlen környezetükben és figyelemmel kísérték az egyes fázisokat. mi történt műtét után, milyen jelei voltak annak, h nem gyógyul rendesen a seb, milyen tünetek, milyen fájdalmak jelentkeztek, mi utalt arra, h a gyógyulás helyett a sorvadás folyamata kezdett beindulni, stb? akiknek volt ilyen műtétje, azok mindannyian tisztában vannak azzal, h "benne van a pakliban", tehát ez nem kérdés.
őszintén szólva sokkal jobban örülnék annak, ha mindössze két olyan ember válaszolna, aki átment ezen v akinek a környezetében előfordult ilyen, mintha 10-15 hozzászóló kifejtené az általános véleményét ebben a témában. amúgy nem én vagyok a beteg, hanem a párom és eléggé fél, mert a második műtét után sem alakulnak a várt módon a dolgok 8az orvos szerint sem). szeretnék többet megtudni erről, h ne csak annyit tudjak hozzáfűzni, h "ne aggódj, nem lesz semmi baj". (nem, ő sem Krisztián és nem is használja a gyakorit). a neten már mindent végigolvastam, de konkrét tapasztalatokról, arról, h konkrét esetekben, a "valóságban" hogyan zajlott le egy ilyen, nyilván nem tudok. nyilván minden eset más, de biztosan vannak közös pontok. eztért tettem fel a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!