Ez mi? Rövid fitymafék? Muszáj beavatkozás?
Hali!
˙
Először is ne aggódj! Rövid fék nagyon sok gyereknél előfordul(6), és sokakat zavar a megléte, esetleg frusztráltabbak le7nek emiatt aktus közben, mert bennük él a félsz, hogy elszakad, fájni és csípni fog.
Volt már dolgom olyan fiatalokkal, akik fékátvágást szerettek volna, amikor azonban megvizsgáltam a féküket, úgy éreztem, teljesen fölösleges lenne azt a féket megműttetni, mert sem esztétikailag, sem funkcionálisan nem okozott neki(k) problémát... csak az önbizalmukat zavarta a tudat, "hogy nem tökéletes a bré!" (Dehogyisnem,... ha jól műkszik, minden tökéletes, nem minden a kinézet... :-) )
Na most te írod, hogy vérzékeny vagy. Egy fékműtét annyira nem vészes, azonban nem tudom, hogy nálad a vérzékenység pontosan hogyan értendő, mivel jár, mivel még gyakorlatilag sosem volt dolgom hemofíliással. Annyit tudok, hogy nehezebben alvad meg a vér, de hogy most hajszáleres vérzésnél mekkora a probléma, sajna ezt sem tudom, mert ha tudnám, minden bizonnyal könnyebb lenne számodra is megnyugtatóbb válasszal szolgálnom.
˙
Két dolog jut az eszembe így kapásból:
1.) Ha nem annyira gáz a hajszáleres vérzés, akkor próbáld ki magad szex közben! Ha esetleg elszakadna, semmi gond! Mosd le a friss sebet, fertőtlenítsd le Betadine-nal, vagy ha más nincs kéznél, akkor tiszta alkohollal/vmi szesszel, esetleg sebbenzinnel, és utána -- le7 kapni "plasztikhámot", fújd le vele! (Ez a plasztikhám ez egy sebre fújható spray, amely a sebre fújva vékony filmszerű plasztikréteget(?) képez a sérülésen, megakadályozva a vérzést.
2.) Ha nagyon zavar akárcsak a tudat, vagy a feszülő érzés, és te is félsz a szakadástól, akkor vállalj be egy LÉZERES(!!!) fékműtétet! De CSAK LÉZERESET(!), mert ott nincsenek varratok, amelyeken át a vér átjutna és csordogál6na. A lézer azonnal beforrasztja a sebet, míg mondjuk egy elektrokauter csak sebet okoz, ahogy egy szikés is.
Van ezzel szemben még egy másik módszer is, de azt nem végzik Mo-n, ez a fékalávarrás. Itt varratok kerülnek beültetésre a fitymafékbe, ami optimális esetben vérzéssel sem jár. Ha mégis, plasztikhámmal lefúj6ó, a varratok pedig a kiszikkasztott féket rendszeres szikkasztás-fürösztéssel pár nap alatt átszakítják. A módszer pofon1xű, akár magad is el tudnád végezni, annyira 1xű, de inkább ezt ne te csináld meg! :-o
Egyelőre ennyi jut most az eszembe. De ha ellátsz pontosabb infókkal, akkor én is pontosabb ill. haxnosabb segítséget fogok tudni neked nyújtani.
˙
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!