Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez a fitymaszűkület?

Ez a fitymaszűkület?

Figyelt kérdés

Kellemetlen érzésem van ha megpróbálom hátra húzni a fitymámat. Egyéb esetekben nem fáj.

Fitymaszűkületem van?

Ha igen, hogyan, milyen orvosnál lehet orvosolni a problémát?

Egy kétségbeesett srác

2013. febr. 5. 19:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez urológusra tartozik .
2013. febr. 5. 19:27
 2/5 GKrisztian69 válasza:
69%

Nálam háziorvos állapította ezt meg 1992-ben és nyissz....nem kell kétségbe esni...ha az ,ha nem az és vágják ,csak neked lesz jobb...na meg a csajoknak! :))

Első legyen a házi dokid meglátogatása!

(Amúgy nálam is a "kellemetlen érzés" volt a tünet.)

2013. febr. 5. 20:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Akkor jó a "nyissz", ha csak egy bevágás.

Ha orvosolják, szerintem vigyázz arra, hogy ne vágjanak többet, mint amennyit maximum szükséges.

2013. febr. 5. 21:47
 4/5 anonim ***** válasza:
35%

Hali!

˙

Ne légy kétségbeesve! Másnak is van szűkülete, nemcsak neked! :-) Az egész világon élnek olyan fiatalok, akiknél ez a baj! Van aki letört emiatt, van aki nem, sőt, tudok olyanról, aki örült is neki hogy volt ilyenje! Ez csak addig ijesztő, amíg úgy is állsz hozzá, hogy neked ettől félned kell! Utána már nem vészes! :-)

A fitymaszűkület elég sokféleképpen néz ki -- ezt személyesen is megtapasztaltam már, amennyi szűkülettel nekem már dolgom volt... -- nincs két egyforma, éppen ezért ami az egyiknek segített, a másiknak NEM fog, ill. ami az egyiknél rosszul sült el, le7, hogy a másiknál meg jól fog. Ez sokmindentől függ, többek közt a te szűkületedtől, és az UROLÓGUS-tól is, aki téged műt(ene), az ő beállítottságától, és az eszköztől is, amit ő haxnál.

Itt vannak képek a fitymaszűkületről, nézd meg őket, és ha kérdésed van, kérdezz bátran! Akár itt, akár >>priviben! De egyvalamit tarts szem előtt! MÁSOK MÁSHOGY jártak. Te AZT CSELEKEDD, AMIT HELYESNEK ÉRZEL, és CSAK OLYASVKIRE HALGASS, AKINÉL ÉRZED, HOGY A .T.E. .É.R.D.E.K.E.I.D.E.T. TARTJA SZEM ELŐTT!!! (Ez nagyon fontos! :-o )

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__2..

Itt pedig a műtéti és egyéb módokról olvas6sz, amivel ezt a szűkületet helyre le7 hozni!

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..

˙

** ** **

Remélem tudtam segíteni! :-)

Nem aggódni, és FEL A FEJJEL! ;-D

Am. hány éves vagy?

Üdv: EE

2013. febr. 6. 07:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Azt nem irtad, hogy alapesetben nehez vagy erekcio kozben nehez hatrahuzni. Lehet fitymaszukulet, de lehet rovid fek v. mindketto.

HAziorvoshoz teljesen felesleges menni.

Ha idosebb vagy es van ra penz, keress egy maganorvost vagy nyomozd ki ki a megfelelo orvos urulogian. HA fiatalabb vagy, akkor meg beszelj a szulokkel elobb es keressetek egy jo urulogust.

2013. febr. 10. 02:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!