Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez fitymaszűkület?

Ez fitymaszűkület?

Figyelt kérdés

Igazából lejön a makkról a bőr rendesen, de mikor merev állapotba van akkor kicsit fáj mikor lehúzom és mikor visszahúzom akkor is nehezen megy vissza.

lankadtan: [link]

mereven: [link]

2013. febr. 5. 15:32
 1/6 anonim ***** válasza:
28%

Ez nem fitymaszükület ,csak még nem jártattad be kellő

képpen .Ne lustálkodj ,járjon a kezed.Sikositónak baba

olaj nem ártana .

2013. febr. 5. 18:53
 2/6 anonim ***** válasza:
23%

Hali!

Megnéztem a képeidet. A válaszom a kérdésedre:

-- Igen, ez egy nagyon szép fitymaszűkület. Elég gyakori típus, nem feltétlenül műtétigényes, ha szerencsés a fitymabőröd minősége, akkor a megfelelő higiéniai szempontok mellett nyújtással is megold6ó.

Üdv: EE

2013. febr. 6. 11:27
 3/6 anonim ***** válasza:
51%

Szia!

Hasznosak a képek, örülök, hogy feltöltötted őket – leírásokból általában marhára nehéz kitalálni mi a helyzet, sokan nem igazán tudják megfogalmazni, mi is a gond pontosan.

Ez valóban fitymaszűkület, de egyrészt még fiatal vagy, másrészt ha mereven is megy a dolog akkor annyira nem nagy a baj – nagyon valószínű, hogy kis tréninggel tudsz javítani rajta.

2013. febr. 7. 22:13
 4/6 anonim ***** válasza:
26%
Kezd el este fürdéskor tornáztatni a fitymád,húzogasd hátra és majd szépen helyre fog jönni,nem fog fájni idővel.
2013. febr. 8. 19:15
 5/6 A kérdező kommentje:
Tehát azt mondjátok nem szükséges dokihoz mennem? Kábé mennyi idő alatt fog változni, ha esténként 'foglalkozok' vele?
2013. febr. 8. 22:47
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

Én azt mondom, hogy meg le7ne próbálni a nyújtógyakorlatokat, ha a fitymád bírja, és nem reped be. Ehhez azonban kevés a vele "esténként való foglalkozás", egyfajta rendszer és egyfajta ELŐ- ÉS UTÓKEZELÉS IS SZÜKSÉGES LESZ HOZZÁ! (Sokan itt cseszik el...) Ennek az egésznek megvan a megfelelő módja, a technikája, azonban sokan csupán annyit mondanak, CSINÁLD, de módszer nincs mellette, vagy ha van is, csak 1 gyakorlat, de elő- és utókezelési tanács nincs. Pedig edzésprogram erre is ki van dolgozva, én legalábbis kidolgoztam rá egyet, ami a saját módszerem lényegi része is: A RENDSZERESSÉG ÉS AZ ELŐVIGYÁZATOSSÁG! Akik rám írtakj, azok közt van, akivel megosztottam, mégsem csinálta, baxott rá, azt' ment műttetni TKM-re, mert lusta volt, és nem szánt rá kellő v. semennyi időt, türelmet. Vagy sietett, vagy sumákolt, ill. elsunnyogta az elő- és utókezelést is, azt' nézegetett, miért NEM javult neki,... hát ezért nem! :-o

Függetlenül ettől azt döntsd el, fogsz te ezzel tudni és akarni eleget foglalkozni, és nem fogod-e közben abbahagyni!? Mert ha abbahagyod, ott ette meg az egészet a fene, és me7sz az orvoshoz! :-o

˙

Ha nyújtani akarod, de komolyan is gondolod, -- az úgyis ki fog derülni -- akkor >>priviben megosztom veled a módszert.

Üdv: EE

2013. febr. 9. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!